سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

طاس‌ کباب‌


طاس‌ کباب‌
● مواد لازم‌:
▪ گوشت‌: نیم‌ كیلو
▪ گوجه‌فرنگی‌: یك‌ كیلو
▪ آلو: ۲۵۰ گرم‌
▪ پیاز: ۷۵۰ گرم‌
▪ روغن‌: ۳۰۰ گرم‌
▪ سیب‌زمینی‌: نیم‌كیلو
▪ بادمجان‌: نیم‌ كیلو
▪ نمك‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ مقدار لازم‌
● طرز تهیه‌:
پیازها را پوست‌ كنده‌ و آنها را حلقه‌حلقه‌ كنید.گوشت‌ها را قطعه‌قطعه‌ كرده‌ و كنار بگذارید.نصف‌ روغن‌ را در ظرفی‌ ریخته‌ یك‌ ردیف‌ پیاز وگوشت‌ در ظرف‌ بچینید به‌ همین‌ ترتیب‌ این‌ كار راادامه‌ دهید تا تمام‌ گوشت‌ها تمام‌ شود. آلو راشسته‌ و روی‌ گوشت‌ و پیاز بچینید. نصف‌ لیوان‌ آب‌و مقداری‌ نمك‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و با حرارت‌ملایم‌ به‌ مدت‌ یك‌ ساعت‌ بپزید، در فاصله‌ این‌یك‌ ساعت‌ بادمجان‌ها را پوست‌ كنده‌ وحلقه‌حلقه‌ كنید و در آب‌ جوش‌ به‌ مدت‌ ۸ تا ۱۰دقیقه‌ بپزید. سپس‌ گوجه‌ فرنگی‌ها را در آب‌جوش‌ قرار دهید و آنها را هم‌ پس‌ از حلقه‌حلقه‌كردن‌ كنار بگذارید. سیب‌زمینی‌ها را هم‌ به‌ همین‌روش‌ حلقه‌حلقه‌ كنید و سپس‌ سیب‌زمینی‌،بادمجان‌ و گوجه‌فرنگی‌ را روی‌ گوشت‌ و پیاز قراردهید. زردچوبه‌ و بقیه‌ روغن‌ را كه‌ نگه‌ داشته‌بودید، با كمی‌ نمك‌ و فلفل‌ و نصف‌ لیوان‌ آب‌روی‌ مواد بریزید و به‌ مدت‌ ۴۵ تا ۵۰ دقیقه‌ روی‌حرارت‌ ملایم‌ بگذارید و بپزید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید