سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

زولبیا


زولبیا
● مواد لازم:
‌▪ گل نشاسته گندم ۲ كیلو
▪ ماست ۲ كیلو
● طرز تهیه:
الف) مرحله اول: مواد را با هم مخلوط و خوب بهم می زنیم و ۲۴ ساعت می گذاریم بماند.
ب) مرحله دوم: كل مایه را از صافی رد می كنیم. اگر كمی شل بود كمی آرد مخلوط می كنیم. سپس در داخل روغن می ریزیم. بعد از در آوردن از روغن، درون شربت می اندازیم و مستقیم داخل سینی می گذاریم.
▪ نكته: برای زولبیای گرد، چند قوطی تن یا كنسرو را داخل روغن می گذاریم و درونش می ریزیم. نكته: برای زولبیای قیفی از قوطی مایع ظرفشویی نیز استفاده می كنیم.
▪ نكته: برای عوش شدن رنگ زولبیا از كمی شربت زولبیا در مایه آن استفاده می كنیم. شربت زولبیا به ازای هر یك كیلو شكر، یك لیوان آب و نوك قاشق چایخوری جوهر لیمو می ریزیم.
▪ نكته: اگر بخواهیم از این شیره برای زولبیا استفاده كنیم باید از گلاب و اگر برای شیرینی باشد از وانیل استفاده می كنیم.
منبع : سازمان آموزش و پرورش استان خراسان


همچنین مشاهده کنید