جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

بوی ماهی


بوی ماهی
ماهی غذای لذیذی است اما بوی آن گاهی باعث می شود از خوردنش صرف نظر کنیم. من راه حل خوبی برای بوی ماهی پیدا کردم:
ماهی را چند ساعت قبل از پخت در پیاز رنده شده « زعفران خیس کرده « فلفل سیاه « نمک « آب نارنج (یا آب لیمو) بخوابانیم. در این صورت کباب ماهی خوشمزه یی خواهیم داشت یا اینکه به طور معمول آن را سرخ کنیم یا در آرد سوخاری بغلطانیم بعد سرخ کنیم در هر صورت لذیذ می شود.


همچنین مشاهده کنید