شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

ته‌ چین‌ اسفناج‌


ته‌ چین‌ اسفناج‌
● مواد لازم‌:
▪ برنج‌:۳ پیمانه‌
▪ اسفناج‌:۳۰۰گرم‌
▪ مرغ‌:۲۰۰ گرم‌
▪ زرده‌ تخم‌ مرغ‌:۱ عدد
▪ ماست‌:۲ پیمانه‌
▪ روغن‌:۱۰۰ گرم‌
▪ آبغوره‌:به‌ میزان‌ كافی‌
▪ پیاز سرخ‌ شده‌:۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ زعفران‌:به‌ میزان‌ كافی‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا زرده‌ تخم‌ مرغ‌ را به‌ همراه‌ماست‌ و ۱۰۰ گرم‌ روغن‌ در ظرفی‌ ریخته‌ و خوب‌با هم‌ مخلوط می‌كنیم‌ و مقداری‌ فلفل‌، زعفران‌ وآبغوره‌ هم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و كنار می‌گذاریم‌.
در مرحله‌ بعد برنج‌ را آبكش‌ كرده‌ و مقداری‌ ازاین‌ برنج‌ را در داخل‌ قابلمه‌ می‌ریزیم‌ و با یك‌سوم‌ موادی‌ كه‌ قبلا آماده‌ كردیم‌، خوب‌ مخلوطمی‌كنیم‌ و در قابلمه‌ آن‌ را صاف‌ می‌كنیم‌، آن‌ گاه‌مرغها را داخل‌ باقی‌ مانده‌ موادمان‌ می‌ریزیم‌ تاخوش‌ طعم‌ شود و بعد برمی‌داریم‌ (توجه‌ داشته‌باشید كه‌ تكه‌های‌ مرغ‌ را از قبل‌ می‌پزیم‌) و سپس‌اسفناج‌ را شسته‌ و خرد می‌كنیم‌ و در آب‌ پخته‌ وبعد آب‌ آن‌ را خوب‌ گرفته‌ و تفت‌ می‌دهیم‌ و درهمان‌ مواد اولیه‌ آغشته‌ می‌كنیم‌ و بعد پیاز سرخ‌شده‌ را هم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ و بعد مرغهاراروی‌ پلو در قابلمه‌ای‌ می‌چینیم‌ و بعد كمی‌ برنج‌روی‌ آن‌ ریخته‌ و سپس‌ اسفناجی‌ را كه‌ با موادمان‌مخلوط شده‌ است‌ روی‌ برنج‌مان‌ پهن‌ می‌كنیم‌ وبعد بقیه‌ برنج‌ را هم‌ در ظرف‌ ریخته‌ و مقداری‌روغن‌ و زعفران‌ هم‌ روی‌ آن‌ ریخته‌ و می‌گذاریم‌تا خوب‌ دم‌ بكشد، بعد از ۳۰ دقیقه‌ غذای‌ ماآماده‌ می‌شود.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید