پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
نیازهای غذایی در افراد سالمند
با افزایش سن، به دلیل تحلیل بافت چربی وكاهش فعالیتهای عضلانی، نیاز به دریافتانرژی كاهش مییابد ولی نیاز به استفاده از موادمغذی افزایش مییابد. برای مثال; افراد سالمندباید سبزیجات، میوهجات، نان و املاح معدنی،ویتامینها و پروتئینها را به اندازه نیاز استفادهنمایند. در مورد پروتئینها باید گفت: مصرف بهاندازه ماهی، مرغ، لبنیات وبه میزان كمتر گوشتقرمز بدون چربی، باید در اولویت قرار گیرد.
استفاده از حبوبات و تخممرغ باید به اندازه باشدتا آنها دچار تحلیل عضلانی نگردند. مصرفویتامینهای گروه B، C، A و E باید به اندازه باشدتا از بروز آب مروارید، شب كوری، پوكیاستخوان و انواع بیماریهای عروقی و حتیقلبی در آنها جلوگیری به عمل آید. از طرف دیگراگر آنها به اندازه كافی از كلسیم استفاده ننمایند،دچار شكستگیهای شایع این زمان خواهند شدكه این نكته مصرف شیر و مصرف كم چربی را دراین دوران زندگی توجیه مینماید.
منبع : مجله خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا توماج صالحی کارگران رهبر انقلاب حجاب پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور سیل سازمان سنجش تهران شهرداری تهران فضای مجازی هواشناسی پلیس سلامت قتل فراجا وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا بورس تورم
تلویزیون سریال ترانه علیدوستی کتاب سینمای ایران فیلم شعر تئاتر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل آمریکا غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی عملیات وعده صادق ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس استقلال فوتسال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی همراه اول فیلترینگ ناسا ایلان ماسک اپل تیک تاک تبلیغات فناوری سامسونگ
سلامت روان فرونشست زمین داروخانه پیری سرکه سیب یبوست