پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

نیازهای‌ غذایی‌ در افراد سالمند


نیازهای‌ غذایی‌ در افراد سالمند
با افزایش‌ سن‌، به‌ دلیل‌ تحلیل‌ بافت‌ چربی‌ وكاهش‌ فعالیت‌های‌ عضلانی‌، نیاز به‌ دریافت‌انرژی‌ كاهش‌ می‌یابد ولی‌ نیاز به‌ استفاده‌ از موادمغذی‌ افزایش‌ می‌یابد. برای‌ مثال‌; افراد سالمندباید سبزیجات‌، میوه‌جات‌، نان‌ و املاح‌ معدنی‌،ویتامین‌ها و پروتئین‌ها را به‌ اندازه‌ نیاز استفاده‌نمایند. در مورد پروتئین‌ها باید گفت‌: مصرف‌ به‌اندازه‌ ماهی‌، مرغ‌، لبنیات‌ وبه‌ میزان‌ كمتر گوشت‌قرمز بدون‌ چربی‌، باید در اولویت‌ قرار گیرد.
استفاده‌ از حبوبات‌ و تخم‌مرغ‌ باید به‌ اندازه‌ باشدتا آنها دچار تحلیل‌ عضلانی‌ نگردند. مصرف‌ویتامین‌های‌ گروه‌ B، C، A و E باید به‌ اندازه‌ باشدتا از بروز آب‌ مروارید، شب‌ كوری‌، پوكی‌استخوان‌ و انواع‌ بیماری‌های‌ عروقی‌ و حتی‌قلبی‌ در آنها جلوگیری‌ به‌ عمل‌ آید. از طرف‌ دیگراگر آنها به‌ اندازه‌ كافی‌ از كلسیم‌ استفاده‌ ننمایند،دچار شكستگی‌های‌ شایع‌ این‌ زمان‌ خواهند شدكه‌ این‌ نكته‌ مصرف‌ شیر و مصرف‌ كم‌ چربی‌ را دراین‌ دوران‌ زندگی‌ توجیه‌ می‌نماید.
منبع : مجله خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید