سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

قورمه به


قورمه به
● مواد لازم:
گوشت راسته چربی دار ۴۰۰ گرم، به یک کیلو، لپه یک لیوان، آبلیمو و شکر به اندازه دلخواه، زعفران.
● طرز تهیه:
گوشت را به صورت تکه های کوچک در آورده با پیاز و زردچوبه و نمک تفت می دهند. سپس آب روی آن ریخته و لپه را به آن اضافه می کنند. به را پاک کرده به قطعات کوچک در می آورند و بعد از پختن گوشت، لپه و به را به آن افزوده حرارت می دهند تا بپزد. بعد آبلیمو و شکر و زعفران آن را روی گوشت ریخته، می گذارند تا قورمه قوام بیاید.
منبع : سایت شیراز


همچنین مشاهده کنید