پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا
دوقوس ماهی
● مواد لازم:
▪ ماهی متوسط: ۱ عدد
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
▪ نمك و ادویه و زعفران: به میزان كافی
▪ سیر: ۵-۶ حبه
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد
▪ فلفل قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ماهی را پس از شستن و تكه كردن به آن نمكزده و آن را سرخ میكنیم وكنار میگذاریم.
سیرها را كوبیده با پیاز رنده شده تفتمیدهیم و رب گوجه فرنگی را در یك لیوان آبحل كرده و به آن اضافه میكنیم. وقتی به جوشآمد، نمك و فلفل و ادویه را به آن اضافه كرده ومیگذاریم بجوشد، در آخر به آن زعفران اضافهكرده و روی ماهی سرخ شده میریزیم. این غذاتند میباشد و میتوانید مواد را لابه لای برنج همگذاشته و میل نمایید.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید