چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

ماکارونی‌ با کشمش‌ و حبوبات‌


● مواد لازم:
▪ روغن‌ زیتون‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ سیر خرد شده‌: ۲ حبه‌
▪ پیاز متوسط: خردشده‌ ۲ عدد
▪ چوب‌ دارچین‌: ۱ تكه‌ یا نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌پودر آن‌
▪ پودر زیره‌: ۲ قاشق‌ چایخوری‌
▪ پودر گشنز: ۲ قاشق‌ چایخوری‌
▪ نخود پخته‌ شده‌: ۳۰۰ گرم‌
▪ گوجه‌ فرنگی‌ (دو نیم‌ شده‌) ۲۵۰ گرم‌
▪ كشمش‌ پلویی‌: ۵۰گرم‌ یا یك‌ دوم‌ لیوان‌
▪ روغن‌ زیتون‌ (علاوه‌ بر میزان‌ قبلی‌) یك‌ سوم‌لیوان‌
▪ ماكارونی‌ طرحدار: ۵۰۰ گرم‌
▪ بادام‌ زمینی‌ تفت‌ داده‌: یك‌ سوم‌ لیوان‌
▪ برگ‌ ریحان‌ تازه‌، خرده‌ شده‌، یك‌ چهارم‌ لیوان‌
● طرز تهیه‌
روغن‌ را در ماهی‌ تابه‌ بریزید سپس‌ سیر و پیاز رادر آن‌ بریزید و هم‌ بزنید وبپزید تا زمانی‌ كه‌ نرم‌شود آن‌ گاه‌ به‌ آن‌ ادویه‌ اضافه‌ كنید تا زمانی‌ كه‌بوی‌ آن‌ بلند شود حرارت‌ دهید. در این‌ مرحله‌نخودها، گوجه‌ها، كشمش‌ها و بقیه‌ روغن‌ را اضافه‌كنید و خوب‌ هم‌ بزنید تا مخلوط شوند ماكارونی‌ رادر یك‌ قابلمه‌ بزرگ‌ آب‌ در حال‌ جوش‌ بریزید وبدون‌ اینكه‌ درب‌ آن‌ را بگذارید تا زمانی‌ كه‌ نرم‌شود بجوشانید در مرحله‌ بعد ماكارونی‌ را صاف‌كنید و با مخلوط نخود و كشمش‌ در كاسه‌ای‌ بریزیدو رویش‌ را با برگ‌ ریحان‌ خرد شده‌ و بادام‌ تزیین‌كنید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید