جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا


تکنولوژی تولید بیسکویت، کوکی و کراکر: پخت و خنک کردن، فرآورش ثانویه، بسته‌بندی و نگهداری


تکنولوژی تولید بیسکویت، کوکی و کراکر: پخت و خنک کردن، فرآورش ثانویه، بسته‌بندی و نگهداری
کد کتاب : ۱۳۶۲۵۰۰
نویسنده : سیدهادی پیغمبردوست,علیرضا یاوری
محل نشر : تبریز
تاریخ نشر : ۸۷۰۱۲۰
رده دیویی : ۶۴۱.۸۵۳
قیمت : ۴۰۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۳۴
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۹۷۰-۰۷۴-۸
موضوع : بیسکویتها



همچنین مشاهده کنید