شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

مصرف فلفل قرمز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد


مصرف فلفل قرمز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
مصرف ادویه همچون فلفل قرمز و سبزیجات مانند كلم بروكلی بهترین روش برای پیشگیری از سرطان محسوب می شود. كلم بروكلی و فلفل قرمز یكی از بهترین سبزیجات ضد سرطان هستند. بعضی از مواد غذایی در پیشگیری یا كند شدن روند رشد سرطان ها بسیار موثرند، مطالعات نشان داده است، ماده ای به نام كاپسالیسین (عامل طعم تند فلفل) در پیشگیری از سرطان لوزالمعده كه نوعی سرطان خطرناك و تهاجمی است موثر است.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید