سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

جو کلسترول خون را کاهش می‌دهد


جو کلسترول خون را کاهش می‌دهد
جو برای هزاران سال غذای اصلی بسیاری از مردم جهان بوده است. گلادیاتورهای رومی جو را به دلیل انرژی‌زایی زیاد مصرف می‌كردند.
تركیبات ضد سرطان:
جو دارای تركیبات شیمیایی و مهاركننده آنزیم و ‌تجزیه كننده پروتئین است. این تركیب عوامل تولید سرطان در روده را متوقف كرده و از ایجاد تومورها جلوگیری می‌كند.
كنترل كننده كلسترول:
جو دارای تركیباتی است كه در وهله اول از تولید كلسترول LDL (چربی مضر) در كبد جلوگیری می‌كند.
این اقدام یعنی عدم تولید كلسترول LDL باعث می‌شود كه احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی كاهش یابد.
درمان یبوست:
جو در تنظیم و كاهش دردهای شكمی و درمان یبوست مؤثرست.
چه مقدار جو مصرف كنیم؟
بر اساس تحقیقات اگر فردی روزی ۳ بار جو مصرف كند، بعد از ۶ هفته ۱۵ درصد از كلسترول خونش كاهش پیدا می‌كند. جو را در طبخ غذا و یا نان جو استفاده كنید.


همچنین مشاهده کنید