پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

نوشیدن‌ چای‌ خون‌ را رقیق‌تر می‌کند


مصرف‌چای‌ به‌ طور مستمر موجب‌ می‌شود غلظت‌ خون‌تا حد زیادی‌ كاهش‌ یابد. دانشمندان‌ ژاپنی‌ پس‌ از بررسی‌ خواص‌ چای‌در افرادی‌ كه‌ این‌ نوشیدنی‌ را به‌ طور منظم‌مصرف‌ می‌كنند متوجه‌ شدند كه‌ با افزایش‌ماده‌ای‌ به‌ نام‌ (الكیل‌ پیرازین‌) كه‌ از مواد اساسی‌طعم‌ دهنده‌ چای‌ است‌، خون‌ رقیق‌ می‌شود و هرچه‌ مقدار این‌ ماده‌ در بدن‌ زیادتر باشد، به‌ همان‌نسبت‌ خون‌ هم‌ رقیق‌تر خواهد شد.
منبع : مجله خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید