سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

بادمجان‌ شکم‌ پر


بادمجان‌ شکم‌ پر
● مواد لازم‌:
▪ بادمجان‌: ۶ عدد متوسط
▪ گردو: ۱۰۰ گرم‌
▪ روغن‌ مایع‌: یك‌ دوم‌ فنجان‌
▪ رب‌ انار: یك‌ قاشق‌ مرباخوری‌
▪ رب‌ گوجه‌: یك‌ قاشق‌ مرباخوری‌
▪ دارچین‌: یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ زردچوبه‌: به‌ مقدار لازم‌
▪ سبزی‌ معطر (ریحان‌ خشك‌): یك‌ قاشق‌چایخوری‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا گردو را آسیاب‌ كرده‌ و به‌ آن‌ رب‌ انار،رب‌گوجه‌، دارچین‌، زردچوبه‌، ریحان‌ خشك‌ رااضافه‌ كرده‌ و با هم‌ مخلوط می‌كنیم‌، تا مواد داخل‌بادمجان‌ آماده‌ شود. سپس‌ بادمجان‌ها را پوست‌كنده‌ و وسط آنها را به‌ صورت‌ عمودی‌ برش‌می‌دهیم‌، به‌طوری‌ كه‌ از وسط نصف‌ نشود. درمرحله‌ بعد مواد آماده‌ شده‌ را در داخل‌بادمجان‌ها قرار می‌دهیم‌، در این‌ هنگام‌ روغن‌ رادر ماهی‌تابه‌ قرار داده‌ و بادمجان‌ها را داخل‌ آن‌قرار می‌دهیم‌ و با حرارت‌ كم‌ درب‌ ماهی‌ تابه‌ رامی‌گذاریم‌ تا بادمجان‌ها هم‌ پخته‌ و هم‌ سرخ‌شوند.
سپس‌ می‌توانید این‌ غذا را سرو نمایید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید