جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

خورش به


خورش به
● مواد لازم: برای ۵ نفر
▪ به= ۴ عدد
▪ لپه=۵/۱ پیمانه
▪ گوشت خورشتی= ۲۵۰ گرم(به میزان دلخواه)
▪ لیمو عمانی یا آلو خورشتی
▪ پیاز= دو عدد
▪ رب/نمک،فلفل،زردچوبه
● طرزتهیه:
بهتر است از یک روز قبل لپه رابخیسانیم.
ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم ،بعد از اینکه کمی طلایی شد گوشت را نیز اضافه کرده و زردچوبه را هم اضافه کرده گوشت را هم تقت می دهیم.(برای طعم مطبوع تر غذا)در ظرفی جدالپه را تفت می دهیم حدود ۱۰دقیقه سپس رب را اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم،کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم و در نهایت مواد فوق را به مواد گوشتی اضافه می کنیم و به را نیز مربعی خرد کرده و اضافه می کنیم .در نهایت به خورش آب (گرم)اضافه کرده و صبر می کنیم تا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت، نمک و لیمو یا آلو خورشتی را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا طعم آنها وارد خورش گردد، حدود ۴۵ دقیقه.و حالا خورش خوشمزه شما آماده است.نوش جان
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید