سه شنبه ۱ آبان ۱۳۹۷ / Tuesday, 23 October, 2018

مصرف پسته خطر سقط جنین را کاهش می‌دهد.


مصرف پسته خطر سقط جنین را کاهش می‌دهد.
مغز پسته حاوی ویتامین A، آهن، اسیدهای چرب، تك غیر اشباعی، ویتامین E، ویتامین B۱، B۶ ، پتاسیم، پروتئین، روی، سلنیم، فسفر، فولات، فیتواسترول، كلسیم و مس است. ویتامین A موجود در مغز پسته به بینایی در تاریكی كمك كرده و محرك رشد سلولها و بافت‌های بدن است. آهن موجود در این ماده مغذی نیز برای انتقال اكسیژن به سلولها و بخش ضروری هموگلوبین در گلبولهای قرمز حیاتی است.
اسیدهای چرب تك غیراشباعی نیز سبب كاهش میزان كلسترول بد و خطر ابتلاء به امراض قلبی می‌شود. همچنین ویتامین E نیز سبب بهبود سلامت بافتها و سلولها می‌شود و به عنوان آنتی اكسیدان مانع از بروز امراض قلبی و سرطانهاست. ویتامین B۱ وظیفه كمك به تولید انرژی از كربوهیدراتها در سلولهای بدن را دارد. ویتامین B۶ موجود در مغز پسته نیز كمك‌كننده به تولید پروتئین و تركیبات شیمیایی مهم بدن نظیر انسولین، هموگلوبین و آنتی بادیهاست. پتاسیم در تنظیم مایعات و الكترولیت‌های بدن و حیاتی برای اعصاب و ماهیچه‌هاست.
پروتئین پسته به عنوان یك جایگزین برای گوشت، طیور و حبوبات قابل مصرف است و «روی» آن نیز برای رشد سلولها و بافت‌های بدن ضروریست. سلنیم موجود در پسته، به رشد سلولها كمك و به همراه ویتامین E به عنوان آنتی اكسیدان از سلولهای بدن محافظت و از بروز امراض قلبی و سرطان پیشگیری می‌كند. همچنین فسفر موجود در پسته، در تولید سلولهای جدید و ضروری برای استفاده مؤثر بدن از كربوهیدرات، پروتئین و چربی مفیدست. فولات موجود در پسته برای تشكیل و ترمیم سلولها مفید بوده و از مرگ نوزادان هنگام تولد پیشگیری و خطر سقط جنین را كاهش می‌دهد.
فیتواسترول، به طور مستقیم با كاهش كلسترول ارتباط دارد و در حیوانات معلوم شده كه خاصیت ضدسرطان دارد. كلسیم موجود در مغز پسته، برای ساخت دندان، استخوان و فعالیت ماهیچه‌ها و اعصاب ضروریست؛ و بالاخره مس مغز پسته، به تولید انرژی سلولها و تشكیل هموگلوبین كمك می‌كند.

مطالب مرتبط

تهیه مواد غذایی سالم

تهیه مواد غذایی سالم
این‌ روزها كمبود وقت‌ و شرایط‌ ویژه‌ زندگی‌ انسانها این‌ امكان‌ را به‌ آنها نمی‌دهد كه‌ وقت‌ كافی‌ صرف‌ شناخت‌موادغذایی‌ مناسب‌ و انتخاب‌ یك‌ برنامه‌ غذایی‌ مناسب‌ كنند. اما همه‌ مشكل‌ در این‌ مساله‌ خلاصه‌ نمی‌شود،زیرا همان‌ موادغذایی‌ كه‌ با قیمت‌ گران‌ و صرف‌ وقت‌ بسیار در آشپزخانه‌ تبدیل‌ به‌ غذای‌ مصرفی‌ می‌گردندنیز شرایط‌ سالم‌ و ویژگیهای‌ یك‌ غذای‌ كاملا بهداشتی‌ را ندارند. در سالهای‌ گذشته‌ وقوع‌ بیماریهای‌ ناشی‌ ازموادغذایی‌ نه‌ تنها در كشورهای‌ در حال‌ توسعه‌ با فقر بهداشتی‌ بلكه‌ در كشورهای‌ توسعه‌یافته‌ با استانداردبالای‌ بهداشتی‌ نیز رو به‌ افزایش‌ بوده‌ است‌ و این‌ در حالی‌ است‌ كه‌ اصولا بیان‌ آمار و اط‌لاعاتی‌ دقیق‌ دركشورهای‌ در حال‌ توسعه‌ بسیار مشكل‌ است‌. غذا عاملی‌ است‌ كه‌ می‌تواند به‌ خاط‌ر ماهیت‌ خود بسیاری‌ ازعوامل‌ بیماری‌زا را حمل‌ نموده‌ و خود نیز شرایط‌ رشد این‌ عوامل‌ را فراهم‌ آورد، به‌ همین‌ لحاظ‌ و همچنین‌ به‌خاط‌ر نقش‌ مهم‌ موادغذایی‌ در تامین‌ سلامت‌، رشد و نمو انسان‌، لازم‌ است‌ به‌ مساله‌ موادغذایی‌ و ارتباط‌ آن‌ بامحیط‌ و عوامل‌ جانبی‌ تاثیرگذار بر آن‌ به‌ دقت‌ توجه‌ شود. امروزه‌ با توجه‌ به‌ بروز مشكلات‌ عدیده‌ای‌ كه‌مصرف‌ موادغذایی‌ آلوده‌ به‌ وجود می‌آورد و همچنین‌ بروز انواع‌ بیماریهای‌ ناشی‌ از آن‌، توجهی‌ جهانی‌ به‌سمت‌ بهداشت‌ مواد غذایی‌ معط‌وف‌ گردیده‌ است‌.
رعایت‌ اصول‌ بهداشت‌ موادغذایی‌ در كلیه‌ مراحل‌ تولید، توزیع‌، عرضه‌ و مصرف‌ عاملی‌ است‌ كه‌ از بروزبسیاری‌ از بیماریها جلوگیری‌ می‌نماید. در همین‌ راستا سازمانهای‌ بین‌المللی‌، منط‌قه‌ای‌ و ملی‌ كه‌ به‌ نحوی‌ بامساله‌ موادغذایی‌ سر و كار دارند اقدام‌ به‌ تهیه‌، تدوین‌ و انتشار دستورالعملها و راهنماییها برای‌ مصرف‌موادغذایی‌ توسط‌ گروههای‌ مختلف‌ جوامع‌ نموده‌اند. این‌ امر با تاكید بیشتر بر گروههای‌ آسیب‌پذیر شامل‌افراد مسن‌، نوزادان‌ و كودكان‌ و زنان‌ باردار صورت‌ می‌پذیرد.
در همین‌ زمینه‌ سازمان‌ جهانی‌ بهداشت‌ در مجموعه‌ای‌، اصول‌ پایه‌ و ضروری‌ را جهت‌ تهیه‌ موادغذایی‌ سالم‌ وبهداشتی‌ برای‌ كودكان‌ و نوزادان‌ انتشار داده‌ است‌ كه‌ توجه‌ به‌ مفاد آن‌ و رعایت‌ كلیه‌ موارد آن‌ بخصوص‌توسط‌ مادران‌ می‌تواند تا حد زیادی‌ تامین‌كننده‌ بهداشت‌ موادغذایی‌ مورد مصرف‌ نوزادان‌ و كودكان‌ و درنهایت‌ تامین‌ سلامت‌ آنان‌ باشد.
۱ــ توجه‌ كنید پخت‌ موادغذایی‌ به‌ ط‌ور كامل‌ صورت‌ گیرد:
بسیاری‌ از موادغذایی‌ خام‌ بخصوص‌ گوشت‌، شیر نجوشیده‌ و سبزیجات‌ اغلب‌ میكروبهای‌ بیماری‌زا دارند.پختن‌ موادغذایی‌ به‌ ط‌ور كامل‌ باعث‌ می‌شود این‌ میكروبها از بین‌ بروند. برای‌ این‌ منظ‌ور، تمام‌ قسمتهای‌ ماده‌غذایی‌ باید به‌ دمای‌ حداقل‌ ۷۰ درجه‌ سانتیگراد برسد.
۲ــ حتی‌الامكان‌ از نگهداری‌ موادغذایی‌ پخته‌ شده‌، خودداری‌ كنید:
غذا را برای‌ نوزادان‌ و كودكان‌ به‌ صورت‌ تازه‌ تهیه‌ كنید و آن‌ را پس‌ از خنك‌ شدن‌ در اسرع‌ وقت‌ به‌ كودك‌بدهید. باقیمانده‌ غذایی‌ كه‌ برای‌ مصرف‌ نوزادان‌ و كودكان‌ تهیه‌ می‌شود ترجیحا نباید نگهداری‌ گردد. اگرامكان‌ آن‌ نیست‌ كه‌ در هر وعده‌ برای‌ كودكان‌ غذا تهیه‌ نمایید، غذا را فقط‌ برای‌ وعده‌ بعدی‌ نگه‌ دارید. در ط‌ی‌ این‌مدت‌ غذا یا باید در سرما نگهداری‌ گردد (در دمای‌ زیر ۱۰ درجه‌ سانتیگراد) یا اینكه‌ گرم‌ نگه‌ داشته‌ شود (۶۰درجه‌ یا بیشتر). اگر می‌خواهید غذای‌ وعده‌ قبل‌ را به‌ كودك‌ بدهید، باید مجددا آن‌ را گرم‌ كنید. در این‌ حالت‌ هم‌تمام‌ قسمتهای‌ ماده‌ غذایی‌ باید به‌ دمای‌ حداقل‌ ۷۰ درجه‌ سانتیگراد برسد.
۳ــ از تماس‌ بین‌ موادغذایی‌ خام‌ و پخته‌ شده‌ جلوگیری‌ كنید:
مواد غذایی‌ خام‌ اگر كوچكترین‌ تماسی‌ با مواد غذایی‌ پخته‌ شده‌ پیدا كنند باعث‌ آلوده‌ شدن‌ آنها می‌شوند. آلوده‌شدن‌ می‌تواند به‌ ط‌ور مستقیم‌ باشد. مثلا وقتی‌ كه‌ موادغذایی‌ خام‌ و پخته‌ با هم‌ مستقیما تماس‌ پیدا كنند.
همچنین‌ آلوده‌ شدن‌ می‌تواند از راه‌ غیرمستقیم‌ باشد برای‌ مثال‌ انتقال‌ آلودگی‌ از ط‌ریق‌ دستها، حشرات‌، ابزارو سط‌وح‌ كثیف‌. بنابراین‌ دستها باید پس‌ از هر بار كار كردن‌ با مواد غذایی‌ حساس‌ و فسادپذیر مانند گوشتهاشسته‌ شود. ابزار كاری‌ كه‌ با موادغذایی‌ خام‌ در تماس‌ هستند نیز قبل‌ از استفاده‌ برای‌ موادغذایی‌ پخته‌ شود،
باید به‌ دقت‌ شسته‌ شوند.
اگر به‌ غذای‌ پخته‌ و آماده‌ مصرف‌، هر ماده‌ غذایی‌ دیگری‌ افزوده‌ گردد، ممكن‌ است‌ مجددا باعث‌ انتقال‌میكروبهای‌ بیماری‌زا به‌ آن‌ غذا شود. در این‌ موقع‌ كل‌ ماده‌ غذایی‌ باید مجددا به‌ ط‌ور كامل‌ پخته‌ شود و حرارت‌بیند.
۴ــ میوه‌جات‌ و سبزیجات‌ را بشویید.
میوه‌جات‌ و سبزیجات‌ مخصوصا اگر به‌ صورت‌ خام‌ به‌ بچه‌ها داده‌ شوند، باید به‌ دقت‌ سالم‌سازی‌ (شستشو،انگل‌زدایی‌ و ضدعفونی‌) شوند. تا آنجا كه‌ امكان‌ دارد سعی‌ كنید پوست‌ میوه‌جات‌ و سبزیجاتی‌ مانند هویج‌ رابگیرید. در مواقعی‌ كه‌ احتمال‌ دارد سبزیجات‌ و میوه‌جات‌ آلودگی‌ شدید داشته‌ باشند (مثلا هنگامی‌ كه‌ ازفاضلاب‌ تصفیه‌ نشده‌ برای‌ آبیاری‌ محصول‌ و تقویت‌ خاك‌ استفاده‌ می‌شود) باید در صورت‌ امكان‌ آنها راپوست‌گیری‌ كرد و در غیر اینصورت‌ باید قبل‌ از مصرف‌ آنها را به‌ ط‌ول‌ كامل‌ پخت‌.
۵ــ از آب‌ سالم‌ استفاده‌ كنید:
آبی‌ كه‌ برای‌ تهیه‌ و پخت‌ موادغذایی‌ به‌ كار می‌رود از لحاظ‌ سالم‌ بودن‌ به‌ همان‌ اندازه‌ اهمیت‌ دارد كه‌ سالم‌بودن‌ آب‌ برای‌ نوشیدن‌ با اهمیت‌ است‌.
آبی‌ كه‌ برای‌ مواد غذایی‌ به‌ كار می‌رود باید جوشانده‌ شود مگر آنكه‌ ماده‌ غذایی‌ مورد نظ‌ر پس‌ از افزودن‌ آب‌به‌ آن‌ پخته‌ شود (مانند برنج‌). به‌ یاد داشته‌ باشید یخی‌ كه‌ از آب‌ غیرسالم‌ تهیه‌ می‌شود نیر ناسالم‌ وغیربهداشتی‌ است‌.
۶ــ دستها را به‌ ط‌ور مرتب‌ بشویید:
قبل‌ از شروع‌ كار و توزیع‌ غذا و بعد از هر دفعه‌ استفاده‌ از مواد غذایی‌، هنگامی‌ كه‌ كودك‌ خود را تمیزمی‌نمایید، دستهای‌ خود را نیز كاملا بشویید
۷ــ تا حد ممكن‌ از تغذیه‌ نوزادان‌ با بط‌ری‌ خودداری‌ نمایید:
برای‌ تغذیه‌ كودك‌ خود از فنجان‌ استفاده‌ كنید.
توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ معمولا تمیز كردن‌ پستانك‌ به‌ صورت‌ كامل‌ انجام‌ نمی‌گیرد. فنجان‌، قاشق‌، ظ‌روف‌ وسایر وسایل‌ كه‌ برای‌ تغذیه‌ نوزاد به‌ كار می‌روند باید بلافاصله‌ پس‌ از استفاده‌ به‌ صورت‌ كامل‌ تمیز گردند.
اگر از بط‌ری‌ برای‌ تغذیه‌ كودك‌ خود استفاده‌ می‌كنید و ناچار به‌ انجام‌ این‌ كار هستید، باید پس‌ از هر باراستفاده‌، بط‌ری‌ را در آب‌ بجوشانید.
۸ــ مواد غذایی‌ را از دسترس‌ موجودات‌ موذی‌ و بخصوص‌ حشرات‌ و جوندگان‌ دور نگه‌ دارید:
توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ حشرات‌ و جوندگان‌ و سایر حیوانات‌ دارای‌ میكروبهای‌ بسیار هستند كه‌ می‌توانند عامل‌بیماریهای‌ زیادی‌ باشند، و از ط‌ریق‌ آلوده‌ شدن‌ موادغذایی‌، شما و كودك‌ شما را بیمار خواهند كرد.
۹ــ موادغذایی‌ را حتما در یك‌ محل‌ مط‌مئن‌ نگهداری‌ كنید:
توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ مواد سمی‌ و شیمیایی‌ را در ظ‌روفی‌ كه‌ با برچسبهای‌ ویژه‌ مشخص‌ شده‌اند و به‌ صورت‌جدا از ظ‌روف‌ موادغذایی‌ نگهداری‌ كنید. برای‌ اینكه‌ مواد غذایی‌ دور از دسترس‌ حشرات‌ موذی‌ و جوندگان‌باشند باید از ظ‌روف‌ دردار استفاده‌ نمایید. توجه‌ داشته‌ باشید ظ‌روفی‌ كه‌ قبلا در آنها مواد شیمیایی‌ نگهداری‌كرده‌اید نباید برای‌ استفاده‌ و نگهداری‌ مواد غذایی‌ به‌ كار روند.
۱۰ــ محوط‌ه‌ای‌ كه‌ در آن‌ مواد غذایی‌ تهیه‌ می‌شوند را كاملا تمیز نگهدارید:
هرگز از یاد نبرید كه‌ سط‌وحی‌ كه‌ برای‌ تهیه‌ مواد غذایی‌ از آنها استفاده‌ می‌شوند، مستعد پرورش‌ میكروبهای‌بیماری‌زا هستند. پس‌ بهتر است‌ پس‌ از هر بار تهیه‌ مواد غذایی‌، محل‌ مورد نظ‌ر را تمیز كرده‌ و آن‌ را به‌ صورت‌كامل‌ ضدعفونی‌ نمایید.
۱۱ــ شرایط‌ روحی‌ مناسب‌ را به‌ هنگام‌ استفاده‌ از مواد غذایی‌ فراموش‌ نكنید:
این‌ نكته‌ مهم‌ و اساسی‌ را همواره‌ و در هر شرایط‌ی‌ به‌ خاط‌ر داشته‌ باشید كه‌ شرایط‌ روحی‌ شما و دوری‌ از هرگونه‌ آشفتگی‌ و استرس‌ به‌ هنگام‌ صرف‌ مواد غذایی‌ به‌ همان‌ اندازه‌ اهمیت‌ دارد كه‌ تهیه‌ مواد غذایی‌ سالم‌اهمیت‌ دارند. در حقیقت‌ خط‌ر استفاده‌ از مواد غذایی‌ در حالی‌ كه‌ شرایط‌ روحی‌ مناسبی‌ ندارید یا به‌ شدت‌ دچاراسترس‌ هستید همان‌قدر مضر است‌ كه‌ استفاده‌ از مواد غذایی‌ فاسد به‌ بدن‌ شما ضرر می‌زند.

وبگردی
فیلم | دستگیری ۳ مرد با لباس زنانه در مسیر پیاده‌روی اربعین!
فیلم | دستگیری ۳ مرد با لباس زنانه در مسیر پیاده‌روی اربعین! - ۳ مرد با لباس زنانه در مسیر پیاده روی اربعین دستگیر شدند. دادستان شهرستان حمیدیه استان خوزستان گفت: افرادی که شامگاه گذشته در مسیر راهپیمایی اربعین حسینی دستگیر شده اند، هیچگونه انگیزه امنیتی نداشته اند. علی بیرانوند به ایرنا گفته بعد ازظهر جمعه ماموران انتظامی حمیدیه به یک خودروی پراید مشکوک شدند که پس از متوقف کردن آن متوجه شدند 6سرنشین مرد داشته که سه نفرشان پوشش زنانه دارند. این افراد برای تحقیقات…
فیلم | رسوایی جدید در رسانه ملی؛ مقصر فریب مردم کیست؟
فیلم | رسوایی جدید در رسانه ملی؛ مقصر فریب مردم کیست؟ - فیلم - پدری که در برنامه «فرمول یک» علی ضیا ادعا کرد به خاطر تامین هزینه‌های درمان فرزندش اقدام به فروش کلیه‌اش کرده، مردم را فریب داده است.
«بیان واضحات و تکرار مکررات» ؛ نتیجه 7 سال بودجه و تشکیلات و همایش و جلسه!
«بیان واضحات و تکرار مکررات» ؛ نتیجه 7 سال بودجه و تشکیلات و همایش و جلسه! - مثلاً سنت های الهی که در این سند آمده، در کتاب های درس بینش اسلامی دوره دبیرستان هم وجود دارد... واقعاً هزاران جلسه تشکیل داده اند که بدیهیاتی مانند خانواده بنیادی ترین واحد تشکیل دهنده جامعه است، انسان دارای اختیار است، جهان دارای نظام علّی - معلولی است، خداوند رحمان و رحیم است و ... را در سند بازنویسی کنند؟!
گلایه های جنجالی یک بازرگان با وزیر صنعت
گلایه های جنجالی یک بازرگان با وزیر صنعت - صحبتهای کنایه آمیز یک بازرگان با وزیر صنعت
ادامه داستان لُنگ و خانه سعدآباد
ادامه داستان لُنگ و خانه سعدآباد - ۱- خب چی میشه ولایتی بجای توصیه به لُنگ پوشی، بملت توصیه کنه تو سعدآباد مالک خونه بشن ویک سومشو وقف کنن؟ ۲- اینجور واینجا صاحبخونه شدن و بعد توجیه وقف، آدمو یادحافظ میندازه: فقیه مدرسه دی مست بود و فتوی داد که می‌حرام، ولی بِه زمالِ اوقاف است
عبدی : آقای ولایتی با خانه هزارمتری کنار کاخ سعدآباد حالا مردم رابه نان خشک خوردن دعوت می‌کنند
عبدی : آقای ولایتی با خانه هزارمتری کنار کاخ سعدآباد حالا مردم رابه نان خشک خوردن دعوت می‌کنند - حالا مردم رابه نان خشک خوردن دعوت می‌کنند؟مردم نیازی به این توصیه‌هاندارند اگرلازم باشد آن‌قدر شرف دارندکه از خودشان دفاع کنند ولی این دفاع،منحصربه دفاع دربرابر دشمنان خارجی نمی‌شود که باید وضعیت خیلی‌ها رادر داخل هم بررسی کرد.
فیلم | حمله به پلیس در اهواز به درگیری مرگ‌بار انجامید!
فیلم | حمله به پلیس در اهواز به درگیری مرگ‌بار انجامید! - فیلم - حمله فرد متهم در بازار پرنده فروشان اهواز به پلیس آگاهی منجر به درگیری مرگبار شد.
ماجرای عجیب منزل های مسکونی در همسایگی کاخ سعد آباد
ماجرای عجیب منزل های مسکونی در همسایگی کاخ سعد آباد - ماجرای عجیب دو منزل مسکونی در همسایگی کاخ سعدآباد و حسین فریدون و نهاد ریاست جمهوری
فیلم | لحظه حمله جن‌ها به یک مرد در کرج! (۱۶+)
فیلم | لحظه حمله جن‌ها به یک مرد در کرج! (۱۶+) - فیلم - به تازگی شخصی در فضای مجازی فیلمی منتشر کرده که مردی ادعا می کند در پارکینگ خانه اش مورد حمله جن ها قرار گرفته است.
فیلم | درس خجالت‌آوری که یک توریست به ایرانی‌ها می‌دهد!
فیلم | درس خجالت‌آوری که یک توریست به ایرانی‌ها می‌دهد! - فیلم - پاول یک توریست اهل چک است که با موتورسیکلتش دنیا را می گردد و یک هفته در ایران اقامت داشته است. ویدئوی سلفی که او در طبیعت ایران از خود و اقدام پسندیده اش منتشر کرده برای همه ایرانیان جای تامل دارد.
فیلم | جنازه غرق در خون ملکه زیبایی عراق (۱۶+)
فیلم | جنازه غرق در خون ملکه زیبایی عراق (۱۶+) - فیلم - قتل مدل و ملکه زیبایی عراق از روز گذشته سوژه رسانه ها شده و پلیس تحقیقات ویژه ای را برای دستگیر قاتل وی انجام داده است. تصاویر منتشر شده از جنازه غرق در خون وی را در ویدئوی زیر می بینید.
جنجال بنر سربازان اسرائیلی در شیراز
جنجال بنر سربازان اسرائیلی در شیراز - عکس این بنرکه گفته می‌شود نمایشگر تصویری از سربازان رژیم صهیونیستی است طی روزهای اخیر در فضای مجازی دست به دست می‌شد و واکنش‌هایی به همراه داشت.
عکسی آموزنده از سفر نیویورک
عکسی آموزنده از سفر نیویورک - پوشه‌های پُر از برنامه فرانسوی‌ها در برابر دستان خالی تیم ایرانی. به کاغذ ها و پرونده های موجود روبه روی تیم فرانسه دقت کنید!
ویدئوی جنجالی وزیر بهداشت؛ #خودت_بمال / تمسخر و تحقیر بیمار نیازمند توسط وزیر
ویدئوی جنجالی وزیر بهداشت؛ #خودت_بمال / تمسخر و تحقیر بیمار نیازمند توسط وزیر - وزیربهداشت بهترین توصیه رو به اون پیرمرد بیچاره کرد که گفت: خودت بمال. پیرمرد باید دستش رو محکم می‌مالید به گوش وزیر تا یک بار هم که شده از تخت اخلاق فرعونی بیاد پایین
نیاز شدید تلویزیون به بدحجابها در روزهای خاص
نیاز شدید تلویزیون به بدحجابها در روزهای خاص - کاش در این میان یکی به ما بگوید که بالاخره بی حجاب بد است، خوب است؟ چه زمانی بد است؟ چه زمانی خوب است؟
حال فعلی ! یا ناتوانی در تشخیص حال قبلی
حال فعلی ! یا ناتوانی در تشخیص حال قبلی - حمید رسایی عضو جبهه پایداری در صفحه شخصی خود در شبکه توییتر نسبت به اهانت زشت امیر تتلو به امام حسین (ع) و 72 تن از یاران باوفایش واکنش تندی نشان داد.
ویدئو/ وحشت پزشکان از تولد نوزاد تک چشم در اندونزی (۱۶+)
ویدئو/ وحشت پزشکان از تولد نوزاد تک چشم در اندونزی (۱۶+) - پزشکان هنگامی که یک نوزاد دختر اندونزیایی را در یکی از بیمارستان های این کشور به دنیا آوردند بسیار وحشت زده شدند. نوزاد تازه متولد شده با یک چشم بزرگ روی پیشانی اش متولد شد و پس از هفت ساعت درگذشت.
بازنشر نامه استاد به امیر تتلو! / معیار تشخیص حق از باطل گشته ای !
بازنشر نامه استاد به امیر تتلو! / معیار تشخیص حق از باطل گشته ای ! - فردی به نام علی‌اکبر رائفی‌پور كه رسانه‌‌های اصولگرا از او به عنوان «استاد، محقق و پژوهشگر» یاد می‌كنند! در تاریخ 29 اردیبهشت 96 (در كوران انتخابات ریاست‌جمهوری) در نامه‌ای سرگشاده به امیرحسین مقصودلو (تتلو) نوشت: «امیر جان بخوان، تو باید بخوانی، عیبی ندارد! سرت را بالا بگیر و خدا را شکر کن که به واسطه تو این همه نفاق را آشکار کرد! دلت محکم باشد پهلوان! تو فقط بخوان، بخوان
جنجال احمد خمینی در VIP عزاداری حسینی
جنجال احمد خمینی در VIP عزاداری حسینی - انتشار عکس‌های نشستن احمد خمینی زیر کولر در بخش وی‌آی‌پی هیات که پوششی شیشه‌ای دارد و از سینه‌زنان جداست، پس از توضیح او که گفت آن جایگاه مربوط به «روحانیون درجه یک و دو قم» است و «اون بالا معممین میشینن که لباسشون چون زیاده باعث گرمازدگی نشه»، با واکنش‌های تندتری هم همراه بود.