پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

نان برنجی


نان برنجی
● مواد لا زم ( برای ۴ نفر)
▪ آرد برنج ۵۰۰ گرم
▪ پودر شکر ۲۰۰ گرم
▪ روغن ۲۵۰ گرم
▪ گلا ب ۲/۱ پیمانه
▪ تخم مرغ کوچک ۲ عدد
● طرز تهیه
شکر و روغن و زرده های تخم مرغ را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه یکدست شوند. سفیده های آنرا جدا در ظرفی می زنیم تا سفت شوند. سپس گلا ب و آرد و سفیده های زده شده را هم به مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم . این مایه را در ظرفی پلاستیکی می ریزیم وبرای ۲۴ ساعت در یخچا ل قرار می دهیم . سپس خمیر را در یک ظرف مسطح نچسب به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم و با چاقوی شیرینی پزی آنرا به تکه های کوچک می بریم و می گذاریم در فر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت برای ۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد . رنگ آن نباید زیاد تغییر کند
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید