شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

شیرینی نیمان


شیرینی نیمان
● مواد لا زم:
▪ شکر ۲ پیمانه
▪ شکر قهوه ای ۲ پیمانه
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ پودر وانیل ۲ قاشق مربا خوری
▪ آرد ۴ پیمانه
▪ مخلوطی از آرد جو ۵ پیمانه
▪ نمک ۱ قاشق مربا خوری
▪ بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
▪ جوش شیرین ۲ قاشق مربا خوری
▪ ورقه های شکلاتی نیم کیلو
▪ آجیل ۳ پیمانه
● طرز تهیه:
کرم کره ای و دو نوع شکر را با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و سپس این مایع را با آرد- آرد جو- نمک – بیکینگ پودر وجوش شیرین مخلوط می کنیم. ورقه های شکلات و آجیل را اضافه می کنیم. و آن را به صورت گلوله هایی می غلتانیم و آنها را به فاصله ۲ اینچ از یکدیگر روی کاغذ مخصوص شیرینی پزی می چینیم. آنها را می گذاریم تا ۱۰ دقیقه بپزد دمای فر باید ۳۷۵ درجه فارنهایت باشد. از این مایع می توان حدود ۱۱۰ شیرینی تهیه کرد.
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید