سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

نان نخودچی


نان نخودچی
● مواد لا زم ( برای ۴ نفر):
▪ آرد نخود چی خیلی نرم ۵۰۰ گرم
▪ پودر شکر ۲۵۰ گرم
▪ روغن ۳۰۰ گرم
● طرز تهیه:
خاکه قند و روغن را مخلوط می کنیم و میزنیم تا مایه کا&#۶۵۲۵۲;&#۶۵۲۷۲; نرم و لطیف شود آرد را در مایه میریزیم و خوب مالش می دهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود . بهتر است خمیر را در یک کیسه نایلون چند ساعت بگذاریم بماند و در صورت امکان اگر خمیر یکی دو روز بماند شیرینی بهتر و راحتتر تهیه می شود . خمیر را روی میز بقطر یک سانتی متر باز می کنیم و با قالبهای کوچک مخصوص نان نخود چی قالب می زنیم و نانهای قالب زده را در سینی می چینیم و در فر با حرارت ۳۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت می پزیم نانها باید کمی طلایی شوند ولی رنگ آنها نباید زیادی برگردد ممکن است گلوله های کوچکی باندازه یک فندق از خمیر را در دست گرد کنیم و با دندانه ریز شانه روی آنرا تزیین کنیم و نصف خلا ل پسته وسط آن فرو نماییم .
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید