پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

سوپ ذرت خامه دار


سوپ ذرت خامه دار
▪ مواد لازم؛ مقداری ذرت، دو قاشق غذاخوری کره، مقداری چیپس تورتیلا، مقداری آبلیموی تازه، تره فرنگی یا پیازچه خرد شده به میزان دلخواه، نمک و فلفل به میزان لازم.
▪ طرز تهیه؛ دانه های ذرت را در ظرفی همراه با دو پیمانه آب بپزید. می توانید آبلیمو را هم به آن اضافه کنید. حال آن را در میکسر بریزید تا خوب مخلوط و له شوند. در ظرف دیگری کره را آب کنید مخلوط ذرت و آبلیمو را به آن اضافه کرده، کره فرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کنید تا بپزد. در صورت نیاز می توانید آب بیشتری هم به آن اضافه کنید. وقتی تره فرنگی ها پخت، می توانید آن را سرو کنید. سوپ را می توانید با چیپس تورتیلا، ورقه های لیمو و تره فرنگی تزئین کنید. این سوپ را در صورت دلخواه می توانید به صورت سرد مصرف کنید.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید