
نكته ای كه در این زمینه نباید از نظرتان دور بماند این است كه سویایی كه اكنون در بازار و بصورت بسته بندی ارائه میشود در حقیقت تفاله سویاست كه بعد از عمل روغن كشی در كارخانه های تهیه روغن نباتی از سویا به دست می آید. این ماده غذایی به سبب از دست دادن روغن خود, هنگام پخت مقادیر زیادی روغن به خود جذب میكند كه با توجه به وجود رادیكالهای آزاد و چربی های ترانس در روغن های موجود در بازار میتواند برای سلامتی شما مضر باشد. همچنین فراموش نكنید كه یكی از جنبه های تاثیر گذار سویا مربوط به اسیدهای چرب ضروری موجود در ساختمانش است كه تقریبا بطور تمام و كمال حین عمل روغن كشی از بین میرود. لذا اگر میخواهید برای حفظ سلامتی تان سویا مصرف نمایید سعی نمایید از دانه های روغنی آن استفاده نمایید نه از دانه های روغن كشی شده.