پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

اشکنه


شرح حال این غذا:
مواد لازم: روغن ۱۵۰ گرم
پیاز ۲-۳ عدد
تخم مرغ ۴-۳ عدد
شنبلیله خشک و نرم یک قاشق سوپخوری
آرد دو قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور تهیه: پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌کنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می‌نمائیم بعد ۳ تا ۴ لیوان آن می‌ریزیم می‌گذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی به آن نمک و فلفل می‌زنیم تخم‌مرغها را در ظرفی می‌شکنیم و با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و کم کم در مایه اشکنه می‌ریزیم مرتب به هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها یکجا بسته نشود بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف می‌شکنیم.
منبع : روجین سایت مازندران


همچنین مشاهده کنید