جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

خوراک لپه با سبزیجات


خوراک لپه با سبزیجات
● مواد لازم:
▪ گوشت (۴۰۰ گرم)،
▪ لپه (۲۰۰ گرم)،
▪ آب (۶ لیوان)،
▪ پیاز (۱ عدد)،
▪ پیازچه حلقه شده (۱ لیوان)،
▪ كدو (۳۰۰ گرم)،
▪ قارچ كوچك (۲۰۰ گرم)،
▪ كره (یك چهارم لیوان)،
▪ پنیر رنده شده (۲۰۰ گرم)،
▪ خامه (یك چهارم لیوان)،
▪ آبلیمو (۳ قاشق غذاخوری)،
▪ تخم گشنیز ساییده شده (۱ قاشق غذاخوری)،
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم.
● طرز تهیه:
۱) گوشت را خرد كنید و با آب و نمك و پیاز به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
۲) تعدادی از پیازچه ها را برای تزیین كنار بگذارید و بقیه را به صورت حلقه درآورید، كدوها را نیز به شكل مكعب خرد كنید، همچنین قارچها را ورقه، ورقه كنید و سپس تمام این سبزیجات را در كره تفت دهید.
۳) لپه را از قبل خیس كنید و بشویید و به همراه سبزیجات به گوشت اضافه كنید، بگذارید تا لپه بپزد و خوراك به روغن بیفتد. آن گاه پنیر رنده شده را به مواد اضافه كرده، بگذارید كاملاً ذوب شود، آبلیمو، خامه، فلفل، نمك و تخم گشنیز ساییده شده را به غذا اضافه كنید. پس از چند دقیقه غذا آماده است آن را در ظرف مناسبی بكشید و با ساقه های پیازچه خرد شده و كمی خامه روی آن را تزیین كنید.

ایران ریحانی
منبع : روزنامه قدس


همچنین مشاهده کنید