چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

رولت گوشت


شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده یک کیلوگرم
شیر به مقدار کافی
تخم‌مرغ دو عدد
پیاز درشت یک عدد
آرد سوخاری به مقدار کافی
نان تست ۴-۳ ورق
روغن زیتون به مقدار کافی
زعفران یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
تخم‌مرغ ۳ عدد
روغن قاشق سوپخوری یک
مغز گردو پنجاه گرم
زرشک به مقدار کافی
خلال بادام و پسته به مقدار کافی
جعفری خرد شده به مقدار کافی
دستور تهیه: ابتدا خمیر نان تست را درون کمی شیر ریخته تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و خمیر حاصله را با گوشت,پیاز,تخم مرغ,نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید. اگر مایه شل بود کمی آرد سوخاری به آن اضافه نمائید.سپس زعفران حل شده در آب نیز به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید. در این مرحله برای تهیه خاگینه وسط رولت تخم‌مرغ‌های مربوط به این قسمت را شکسته و با هم مخلوط کنید.کمی زعفران به آن بیافزایید.روغن را در یک ظرف مناسب ریخته و به مدت۳۰ ثانیه با قدرت۱۰۰درصد در مایکرویو قرار دهید.برای تهیه خاگینه ظرف نیازی به درب ندارد<br>سپس مخلوط را در ظرف ریخته و آن را به مدت۳دقیقه با قدرت۱۰۰درصد داخل مایکرویو قرار دهید.در این مرحله ظرف را بیرون آورده خاگینه را پشت و رو کنید و مجددا ۲ دقیقه دیگر داخل مایکرویو قرار دهید. حالا یک کاغذ آلومینیومی را باز کرده و روی آن را آرد سوخاری بپاشید.گوشت را روی آن پهن کنید و خاگینه را وسط گوشت ریخته,روی آن گردو خرد شده, زرشک, خلال بادام و پسته و جعفری بریزید و با کمک کاغذ آلومینیوم گوشت را به صورت استوانه‌ای بپیچید و اطراف گوشت را خوب محکم کنید<br>بعد ظرف را چرب کرده رولت را داخل آن بگذارید (بدون کاغذ آلومینیومی) روی آن را کمی روغن زیتون بریزید و به مدت بیست دقیقه با درب داخل مایکرویو قرار دهید.این رولت را با سس میل کنید.
منبع : روجین سایت مازندران


همچنین مشاهده کنید