جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

باقلا پلو


باقلا پلو
● مواد لا زم ( برای ۲ تا ۸ نفر)
▪ برنج یک کیلو
▪ باقلا ۳ کیلو
▪ کره یا روغن
▪ شوید ۳ پیمانه
▪ سیب زمینی متوسط برش خورده ( در صورت دلخواه)
▪ دارچین ۴/۱ قاشق (حل شده در آب)
▪ نمک و فلفل سیاه
● طرز تهیه:
برنج را خیس کرده باقلا را از دو پوست خارج می کنیم گوشت را قطعه کرده می شوییم و با یک تا دو لیوان آب و یک عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک میگذاریم گوشت بپزد بطوریکه بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد در صورتیکه با این مقدار آب پخته نشد کمی آب بآن اضافه می کنیم شبت را تمیز کرده میشوییم و ریز خرد می کنیم دیگ مناسبی را آب کرده می گذاریم جوش بیاید نمک روی برنج را بر می داریم آب آنرا خالی میکنیم و برنج را در دیگ می ریزیم و باقلا را نیز اضافه می کنیم . وقتی باقلا کمی پخت و مغز برنج نیز کمی نرم شد شبت خرد کرده را داخل دیگ میریزیم و بلافاصله برنج را در آبکش میریزیم روی آنرا مقداری آب نیم گرم می دهیم و برنج را می چشیم تا شور نباشد بعد سه تا چهار قاشق روغن آب کرده و نصف لیوان آبجوش ته دیگ میریزیم نصف برنج را در دیگ میریزیم استخوانهای درشته گوشت را می گیریم و گوشت را روی برنج می گذاریم و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میاوریم دیگ را روی آتش می گذاریم و در آنرا می گذاریم چهار تا پنج قاشق روغن آب کرده را با آب گوشت مخلوط میکنیم و وقتی در دیگ عرق کرد روی سطح برنج می دهیم زعفران ساییده را در نصف استکان آبجوش حل کرده یک گوشه دیگ می ریزیم و برنج را در فر یا روی آتش دم می کنیم .
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید