پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

خورش بامیه


خورش بامیه
● مواد لا زم ( برای ۳ تا ۲ نفر)
▪ بامیه ۷۵۰ گرم
▪ گوشت ماهیچه با استخوان ۷۵۰ گرم ( بدون استخوان نیم کیلو)
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
▪ پیاز سرخ کرده ۳ قاشق سوپخوری
▪ سیر ۱ پره کوچک
▪ زردچوبه ۱ قاشق
▪ روغن ۳ قاشق
▪ نمک و فلفل سیاه
● طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه خورد می کنیم میشوییم با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه ای میریزیم در ظرف را می بندیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم آب گوشت کامل کشیده شود.
بعد دو سه لیوان آب داخل گوشت می ریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود یک لیوان گردد در صورتیکه با این مقدار آب پخته نشد مقداری آب به آن اضافه مینماییم . برای آنکه بامیه لیز نشود باید ته آن را بهیچوجه نگرفت کافی است که فقط چوبهای ته آنرا کمی کوتاه نماییم . بعد بامیه را می شوییم و ظرف مناسبی را آب کرده میگذاریم جوش بیاید بامیه را در آب جوش ریخته یک قاشق نمک برآن اضافه مینماییم میگذاریم کمی بپزد باید دقت کرد بامیه زیاد پخته نشود و لیزی آن خارج نشود . سپس بامیه را در صافی می ریزیم رب و آبلیمو و بحد کافی نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از دوسه جوش بامیه را داخل خورش میکنیم و می گذاریم چند جوش بزند تا جا بیافتد.
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید