پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

دلمه فلفل


دلمه فلفل
● مواد لا زم ( برای ۴ نفر)
▪ فلفل دلمه ای قرمز یا سبز ۴ عدد
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد
▪ روغن آب کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ برنج ۱۰۰ گرم
▪ رب گوجه فرنگی ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل سیاه
▪ شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ جعفری خرد شده ۳/۱ پیمانه
▪ نعناع خرد شده ۳/۱ پیمانه
▪ پیاز چه ۳/۱ پیمانه
▪ ترخون ۳/۱ پیمانه در صورت دلخواه
● طرز تهیه:
پیاز سرخ کرده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده روی آتش می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. رب گو جه فرنگی را در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آب آن کامل کشیده شود بعد گوشت را از روی آتش بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود. سر فلفلها را می بریم و تخمهای داخل آنرا خالی می کنیم و فلفلها را با آب و نمک کمی جوش می دهیم تا فلفلها کمی نرم شوند .
گوشت آماده شده و سبزیجات و شکر و برنج را با هم مخلوط می کنیم و کمی نمک هم به داخل آن می پاشیم . بعد درون فلفل ها را با مایه آماده شده پر می کنیم و در آنرا می گذاریم و آنها را مرتب در ظرف می چینیم و با کمی آب گوشت یا آب ساده می پزیم بعد دلمه ها را در دیس گردی بشکل شعاع می چینیم وسط دیس و فاصله بین دلمه ها را با نخود سبز پخته شده تزیین میکنیم .این دلمه با سس گوجه فرنگی نیز می توان صرف کرد.
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید