پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

دلمه گوجه فرنگی


دلمه گوجه فرنگی
● مواد لازم: ( برای ۴ نفر)
▪ گوجه فرنگی بزرگ و سالم ۴ عدد
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ گندم ویا برنج ۱۰۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۲ عدد (خورد شده)
▪ روغن
▪ رب گوجه فرنگی ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
▪ شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل سیاه
▪ جعفری خرد شده ۳/۱ پیمانه
▪ نعناع خرد شده ۳/۱ پیمانه
▪ پیازچه خرد شده ۲/۱ پیمانه
▪ موسیر ریز شده ۲/۱ پیمانه
▪ ترخون ریز شده ۲/۱ پیمانه در صورت دلخواه
● طرز تهیه:
پیازها را در حرارت متوسط سرخ می کنیم تا طلا یی شوند گوشت ها را به آنها اضافه می کنیم و به سرخ کردن ادامه می دهیم تا زمانیکه رنگشان عوض شود. سپس ۲/۱ پیمانه آب و نمک و فلفل ورب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم همه این مواد را مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار می دهیم تا زمانیکه آب آن تمام شود.
سبزیهای آماده شده را در حرارت متوسط سرخ می کنیم تا هنگامی که کامل پخته شوند . ۲ پیمانه آب را در ظرف جداگانه ای می جوشانیم و ۱ قاشق نمک داخل آن ریخته و برنج را در آب جوش می ریزیم و می گذاریم تا نرم شود. برنجها را در آبکش می ریزیم و می گذاریم تا به آرامی سرد شوند.
سرگوجه فرنگی ها را می گیریم وبا قاشق محتوای درون آنها را خالی می کنیم ولی احتیاط می کنیم تا پوست گوجه فرنگی ها زیاد نازک نشود. می توانیم مقداری نمک هم به داخل آن بپاشیم و سپس هر گوجه فرنگی را با مایع گوشت و برنج پرمی کنیم و سپس در گوجه فرنگی ها را می گذاریم . درون قابلمه ای مقداری روغن می ریزیم و گوجه فرنگی ها را درون آن می چینیم . هیچ آبی هم به آن اضافه نکنید و بگذارید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت پایین بجوشد.
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید