چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

خورش گل کلم


خورش گل کلم
● مواد لازم:
▪ گوشت ماهیچه یا سردست=۵۰۰ گرم بدون استخوان یا ۷۵۰ گرم با استخوان
▪ پیاز سرخ کرده=۳ قاشق سوپخوری
▪ گل کلم متوسط=۱ عدد(در حدود یک کیلو گرم)
▪ آبلیمو=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ شکر=۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
▪ زعفران سائیده=۱ قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)
▪ نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد کرده،می شوئیم؛سپس آن را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گاهی آنرا بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. ۲ لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر می کنیم تا گوشت بپزد. در صورتی که آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم اضافه می نماییم. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و یا رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. گلهای کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت می ریزیم و بهم می زنیم. در ظرف را می گذاریم تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. یعنی هر کش مطابق میل خود می تواند این خورش را ترش و شیرین کند؛و آبلیمو و شکر آن را کم و زیاد نماید. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید