چهارشنبه, ۲۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 17 April, 2024
مجله ویستا

دسر نارنگی


دسر نارنگی
● مواد لازم:
▪ نارنگی پوست کنده ۱ فنجان
▪ پرتقال پوست کنده ۱ فنجان
▪ موز حلقه شده ۱ فنجان
▪ آناناس خرد شده ۱ فنجان
▪ خلال بادام ۱۰۰ گرم
▪ گردوی تازه پوست کنده ۱۵۰ گرم
▪ پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
▪ خامه ۳۰۰ گرم
▪ پودر قند ۱۵۰ گرم
▪ عرق بهار نارنج ۱ قاشق سوپ خوری
● طرز تهیه:
خامه و پودر قند را خوب می­زنیم تا فرم بگیرد. در یک کاسه پودر نارگیل، نارنگی، پرتقال، موز، آناناس، خلال بادام، گردوی خرد شده را همراه عرق بهار نارنج مخلوط کرده بطوریکه میوه­ها له نشوند و خامه فرم گرفته را به آن اضافه می­کنیم و به آرامی هم می­زنیم یک پیمانه در هر ظرف پایه­دار ریخته و با کمی آرامی هم می­زنیم یک پیمانه در هر ظرف پایه­دار ریخته و با کمی پودر پسته روی آن را تزئین می­کنیم. برای زیباتر­­شدن، نارنگی و پرتقالها را دانه دانه پوست کنده و از وسط هر قاچ را به دو قسمت تقسیم می­کنیم.
منبع : هنر در خانواده


همچنین مشاهده کنید