پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

اسفناج


اسفناج
می دانیم كه بدن ما هر روز به مقدار زیادی آهن نیاز دارد. با خوردن اسفناج كه مقدار زیادی آهن دارد، این نیاز رفع می شود.
به همین دلیل است كه این سبزی برای كسانی كه كم خون هستند بسیار مفید است. به علاوه ضدسرطان است و دستگاه گوارش بدن را پاك و تمیز می كند. فراموش نشود كه باید اسفناج را خوب و تمیز شست.
كسانی كه كبد آن ها ناراحت است یا رماتیسم، سنگ كلیه، ورم معده، ورم روده و ورم مفصل دارند، بهتر است آن را با مقدار زیادی آب بپزند و مصرف كنند. خوردن اسفناج خام و تازه، دندان و لثه ها را سالم نگه می دارد. اسفناج پخته اگر مدت زیادی بماند، فاسد می شود. بنابراین باید به همان مقدار كه لازم است تهیه كنیم تا اضافی نماند.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید