جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

خورش گوجه سبز


خورش گوجه سبز
اصلیت این غذا ایرانی و مدت زمان پخت آن تقریباً یك ساعت است. در این خورش هم می توان از گوشت قرمز استفاده كرد و هم از تكه های گوشت مرغ.
● مواد لازم:
▪ مرغ۳۰۰:گرم،
▪ گوجه سبز: ۲۰ عدد،
▪ جعفری خشك: ۸ قاشق غذاخوری،
▪ نعناع: ۳ قاشق غذاخوری،
▪ پیاز: یك عدد متوسط،
▪ آرد گندم: یك قاشق غذاخوری پر،
▪ آب: ۲ لیوان و روغن به میزان كافی.
● شیوه پخت
مقداری روغن را در ظرفی بریزید و پیاز خرد شده را در آن سرخ كنید. سپس مرغ را به همراه نمك و زردچوبه به پیاز بیفزایید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم، سرخ شود. (لازم است تكه های مرغ را قبلاً به صورت كوچك خرد كنید) بعد آرد و نعناع و جعفری خشك و آب را اضافه كنید. گوجه سبز را زمانی در قابلمه بریزید كه احساس كنید خورش شما كمی جا افتاده است زیرا گوجه سبز خیلی زود له می شود. حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا رنگ گوجه سبزها كمی تغییر كند. اكنون خورش تان آماده است.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید