پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا
گراتن مرغ
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
مرغ تمییز کرده یک عدد
ماکارونی نازک و پهن یک بسته
سس سفید ۳ پیمانه
پنیر گودا رنده شده ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه: مرغ را بایک لیوان آب وکمی نمک و یک پیاز خرد کرده میگذاریم بپزد بهطوری که بعد از پخته شدن نصف لیوان آب داشته باشد، بعد مرغ را میگذاریم سرد شود؛ استخوانهای مرغ را میگیریم و به قطعات درشت خرد میکنیم آب مرغ را باسس مخلوط مینمائیم و یکی دو جوش میدهیم؛ ظرف مناسبی را آب میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک هم در آن مخلوط میکنیم و میگذاریم جوش بیاید؛ ماکارونی را از طول دو قسمت میکنیم و در آب جوش میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و مغز ماکارونی نرم شود، ماکارونی را در صافی میریزیم و مقداری آب روی آن میدهیم ته ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب میکنیم۱/۲ از سس را ته ظرف میریزیم؛ کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریزیم؛ کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم؛ قطعات مرغ را روی ماکارونی میچینیم و با بقیه ماکارونی روی مرغ را می پوشانیم؛ بقیه سس را روی ماکارونی میریزیم و پنیر را روی آن میپاشیم؛ کره را قطعه قطعه میکنیم و روی گراتن میچینیم فر را به حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم بعد ظرف را کف فر قرار میدهیم تا مدت نیم ساعت بماند و ته گراتن کمی برشته شود، سپس ظرف را روی آخرین پنجره فر بهطرف بالا قرار میدهیم و در حدود نیم ساعت تا سه ربع دیگر میگذاریم گراتن در فر بماند تا روی آن نیز کمی برشته و طلائی شود، گراتن را با همان ظرف سر میز میبریم.
مواد لازم:
مرغ تمییز کرده یک عدد
ماکارونی نازک و پهن یک بسته
سس سفید ۳ پیمانه
پنیر گودا رنده شده ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه: مرغ را بایک لیوان آب وکمی نمک و یک پیاز خرد کرده میگذاریم بپزد بهطوری که بعد از پخته شدن نصف لیوان آب داشته باشد، بعد مرغ را میگذاریم سرد شود؛ استخوانهای مرغ را میگیریم و به قطعات درشت خرد میکنیم آب مرغ را باسس مخلوط مینمائیم و یکی دو جوش میدهیم؛ ظرف مناسبی را آب میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک هم در آن مخلوط میکنیم و میگذاریم جوش بیاید؛ ماکارونی را از طول دو قسمت میکنیم و در آب جوش میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و مغز ماکارونی نرم شود، ماکارونی را در صافی میریزیم و مقداری آب روی آن میدهیم ته ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب میکنیم۱/۲ از سس را ته ظرف میریزیم؛ کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریزیم؛ کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم؛ قطعات مرغ را روی ماکارونی میچینیم و با بقیه ماکارونی روی مرغ را می پوشانیم؛ بقیه سس را روی ماکارونی میریزیم و پنیر را روی آن میپاشیم؛ کره را قطعه قطعه میکنیم و روی گراتن میچینیم فر را به حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم بعد ظرف را کف فر قرار میدهیم تا مدت نیم ساعت بماند و ته گراتن کمی برشته شود، سپس ظرف را روی آخرین پنجره فر بهطرف بالا قرار میدهیم و در حدود نیم ساعت تا سه ربع دیگر میگذاریم گراتن در فر بماند تا روی آن نیز کمی برشته و طلائی شود، گراتن را با همان ظرف سر میز میبریم.
منبع : روجین سایت مازندران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران ارتش جمهوری اسلامی ایران ایران و اسرائیل دولت ارتش وعده صادق مجلس شورای اسلامی جنگ ایران و اسرائیل جنگ حمله موشکی ایران به اسرائیل جمهوری اسلامی ایران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سیل سیستان و بلوچستان سیلاب تهران هواشناسی شهرداری تهران پلیس سلامت قتل بارش باران وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت دلار بانک مرکزی ایران خودرو قیمت طلا بورس دلار مالیات قیمت سکه قیمت
سینمای ایران تلویزیون احسان علیخانی رسانه موسیقی سریال دفاع مقدس فیلم تئاتر کتاب بازیگر هنرمندان
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل حمله ایران به اسرائیل عملیات وعده صادق فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه اسراییل طوفان الاقصی چین
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بارسلونا پاری سن ژرمن کشتی فرنگی سپاهان بازی تراکتور لیگ برتر باشگاه استقلال
تلگرام هوش مصنوعی اپل عیسی زارع پور وزیر ارتباطات گوگل ایلان ماسک ناسا آتشفشان
مغز سرطان دیابت استرس زوال عقل کاهش وزن سلامت روان کلسترول کبد چرب