جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

همراه غذا آب پرتقال بنوشید


همراه غذا آب پرتقال بنوشید
یك متخصص علوم تغذیه با تاكید بر مصرف پرتقال به خصوص در فصل سرد زمستان، اظهار داشت: میوه پرتقال با حفظ و ثبات سلامت بدن از ابتلا و بروز سرما خوردگی پیشگیری می كند.
هر یك صد گرم پرتقال حاوی ۴۰ كیلوكالری انرژی، ۷۵ واحد بین المللی ویتامین آ، ۲۵ میلیگرم درصد ویتامین ب، ۵۰ میلی گرم درصد ویتامین ث، ۵/۰ گرم پروتئین، ۱/۰ تا ۴/۰ گرم چربی و ۵/۵ تا ۵/۹ درصد گرم قند است. وی برخی املاح و مواد معدنی همچون ۳ میلی گرم سدیم، ۲میلی گرم درصد منیزیم، ۲۳ میلیگرم فسفر، ۱۸۷ میلی گرم درصد پتاسیم و ۴۳ میلی گرم كلسیم را از دیگر مواد تشكیل دهنده پرتقال عنوان كرد وافزود: میوه پرتقال و مجموعه مركبات از جمله گریپ فروت، نارنج و لیمو شیرین با دارا بودن تركیبات موجود، نیازهای بدن را برطرف كرده و در جذب مواد غذایی بدن مفید هستند.مظفری تاكید كرد: افرادی كه جهت درمان بیماری كمبود آهن و كم خونی از فرآورده های غذایی دارای آهن مصرف می كنند، می توانند با نوشیدن مقداری آب پرتقال به همراه غذای خود جذب آهن را در بدنشان افزایش دهند.
این متخصص تغذیه، كاهش ابتلا به سرماخوردگی، مقاوم بخشی بدن، خاصیت ضد سرطانی، حفظ سلامت استخوان ها و دندان ها، تقویت كننده عضله قلب و كاهش فشار خون را از دیگر خواص این میوه بیان كرد.وی توصیه كرد: با توجه به مقدار قابل توجه پتاسیم موجود در میوه پرتقال، بیماران مبتلا به نارسایی كلیوی در مقدار مصرف این ماده غذایی احتیاط لازم را انجام دهند.مظفری خاطرنشان كرد: به منظور مصرف پرتقال توصیه می شود حتی الامكان از میوه پرتقال به شكل طبیعی استفاده شود چرا كه مواد سلولزی موجود در پرتقال در سلامتی بدن مفید می باشد.عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشكی یزد در پایان با اشاره به ماده كلسیم موجود در میوه پرتقال توصیه كرد: در صورتی كه این میوه با مواد غذایی مورد مصرف در وعده های غذایی به صورت توام استفاده شود، قدرت جذب مواد غذایی در بدن را نیز افزایش می دهد.
منبع : هنر در خانواده


همچنین مشاهده کنید