پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

کیک سیب با گردو


کیک سیب با گردو
● مواد لازم
▪ آرد ۲۵۰ گرم
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ شکر ۲۰۰ گرم
▪ روغن مایع یک پیمانه
▪ شیر نصف فنجان
▪ گردوی چرخ کرده یک فنجان
▪ سیب رنده شده یک فنجان
▪ دارچین یک قاشق چایخوری
▪ پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری
▪ نمک نصف قاشق چایخوری
▪ بکینگ پور یک قاشق مرباخوری
● طرز تهیه
آرد، بیکینگ پودر، دارچین و جوزهندی را الک کرده و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها و شکر را با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع پف کرده و سفید شود. سپس شیر و روغن را مخلوط کرده و در سه مرحله به مایع تخم مرغی اضافه می کنیم. آرد و بقیه مواد الک شده را نیز در سه مرحله به مواد فوق اضافه می کنیم و گردو و سیب را هم در مخلوط می ریزیم. سپس مایع کیک را در قالب چرب شده و آردپاشی شده می ریزیم. قالب را در وسط پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۶ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار می دهیم تا کیک بپزد. سطح این کیک را می توانیم با مقداری مارمالاد، سیب و گردو تزئین کنیم.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید