سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

نان بادامی


نان بادامی
● مواد لازم:
▪ آرد=۲۵۰ گرم
▪ روغن جامد=۱۵۰ گرم(و یا کره ۲۰۰ گرم)
▪ زرده تخم مرغ=۱ عدد
▪ پودر بادام=۱۲۵ گرم
▪ وانیل=۴/۱ قاشق مرباخوری
▪ پودر قند=۱۵۰ گرم
▪ سفیده تخم مرغ=۱ عدد
● طرز تهیه:
روغن جامد،پودر قند،وانیل و زرده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و بزنید تا کرم لطیفی بدست آید؛آرد را روی مایه الک کنید و با قاشق هم بزنید سپس با دست مالش دهید تا به شکل خمیر درآید. پودر بادام را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم و یکنواخت بدست آید. خمیر را در کیسه پلاستیکی بریزید و در آن را ببندید و بگذارید به مدت ۴ تا ۵ ساعت استراحت کند. سینی شیرینی پزی را چرب کنید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر روی میز پهن کنید. با هر نوع قالب که دوست دارید خمیر را قالب بزنید و درون سینی شیرینی پزی بچینید. با قلم مو ،سفیده تخم مرغ را روی نانها بمالید و یک نیمه بادام روی آنها بگذارید(می توانید خلال بادام بگذارید)سینی شیرینی پزی را روی سومین طبقه از فر که ۱۵ دقیقه قبل روشن کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. پس از ۱۵ دقیقه شیرینی ها را که طلایی شده اند از فر بیرون بیارید و پس از سرد شدن در ظرف بچینید.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید