پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
پیرکس
نحوه استفاده از ظروف پیرکس:
نوع مخصوصی از ظروف آشپزخانه با عنوان پیرکس وجود دارند که دارای موارد کارکرد زیادی هستند. این ظروف ضمن مقاومت در برابر حرارت و ضربه، غذا را بهطور یکنواخت میپزد، سطح صاف این ظروف مانع چسبیدن غذا و در نتیجه شستشوی آسان و بهداشتی آن میشود، با سرویس غذاخوری هماهنگی دارند ضمن آنکه از این ظروف میتوان در انواع فر و مایکروفر استفاده کرد ضمناً برای گذاشتن در یخچال و فریزر بسیار مناسب هستند.
نکات قابل توجه در استفاده از ظروف پیرکس:
۱. قرار دادن این ظروف روی شعله مستقیم خودداری کنید بهترین حرارت برای ظروف پیرکس حرارت غیرمستقیم و یکنواخت است مثل حرارت فر و مایکروفر.
۲. درجه حرارت این ظروف را هنگام استفاده بهطور ناگهانی تغییر ندهید مثل ریختن آب سرد روی ظرف داغ و یا ظرف داغ را روی سطح مرطوب یا سرد قرار دادن این کار باعث شکستگی ظرف میشود.
۳. بعد از استفاده از این ظروف آنها را در محلول آب ولرم و مواد شوینده خیس کنید.
۴. از بهکار بردن وسایل زبر و ساینده مثل سیم ظرفشوئی برای شستشو خودداری کنید.
۵. آبهای دارای املاح معدنی (گچ، نمک و آهک) میتواند در بلندمدت خطوط سفید و براقی روی این ظروف بهجای بگذارد که برای از بین بردن این لکهها میتوان از سرکه استفاده کرد.
۶. توصیه میشود بعد از کشیدن ظروف را خشک کرده تا لکهای بر روی آنها ایجاد نشود.
۷. سعی کنید در ظروف پیرکس چیزی را سرخ نکنید بهترین حالت برای پختن غذا در ظروف پیرکس، پخت با آب (مثل انواع خورشها) است.
۸. دقت کنید چنانچه از پیرکس برای پخت غذاهائی مثل لازانیا و ماکارانی استفاده میکنید کف آن حتماً چرب باشد.
۹. چنانچه خدای نکرده ظروف پیرکس شما شکست، دستپاچه نشوید و حتیالمقدور سعی کنید قطعات آن را با جاروبرقی جمعآوری کنید.
نوع مخصوصی از ظروف آشپزخانه با عنوان پیرکس وجود دارند که دارای موارد کارکرد زیادی هستند. این ظروف ضمن مقاومت در برابر حرارت و ضربه، غذا را بهطور یکنواخت میپزد، سطح صاف این ظروف مانع چسبیدن غذا و در نتیجه شستشوی آسان و بهداشتی آن میشود، با سرویس غذاخوری هماهنگی دارند ضمن آنکه از این ظروف میتوان در انواع فر و مایکروفر استفاده کرد ضمناً برای گذاشتن در یخچال و فریزر بسیار مناسب هستند.
نکات قابل توجه در استفاده از ظروف پیرکس:
۱. قرار دادن این ظروف روی شعله مستقیم خودداری کنید بهترین حرارت برای ظروف پیرکس حرارت غیرمستقیم و یکنواخت است مثل حرارت فر و مایکروفر.
۲. درجه حرارت این ظروف را هنگام استفاده بهطور ناگهانی تغییر ندهید مثل ریختن آب سرد روی ظرف داغ و یا ظرف داغ را روی سطح مرطوب یا سرد قرار دادن این کار باعث شکستگی ظرف میشود.
۳. بعد از استفاده از این ظروف آنها را در محلول آب ولرم و مواد شوینده خیس کنید.
۴. از بهکار بردن وسایل زبر و ساینده مثل سیم ظرفشوئی برای شستشو خودداری کنید.
۵. آبهای دارای املاح معدنی (گچ، نمک و آهک) میتواند در بلندمدت خطوط سفید و براقی روی این ظروف بهجای بگذارد که برای از بین بردن این لکهها میتوان از سرکه استفاده کرد.
۶. توصیه میشود بعد از کشیدن ظروف را خشک کرده تا لکهای بر روی آنها ایجاد نشود.
۷. سعی کنید در ظروف پیرکس چیزی را سرخ نکنید بهترین حالت برای پختن غذا در ظروف پیرکس، پخت با آب (مثل انواع خورشها) است.
۸. دقت کنید چنانچه از پیرکس برای پخت غذاهائی مثل لازانیا و ماکارانی استفاده میکنید کف آن حتماً چرب باشد.
۹. چنانچه خدای نکرده ظروف پیرکس شما شکست، دستپاچه نشوید و حتیالمقدور سعی کنید قطعات آن را با جاروبرقی جمعآوری کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
سریلانکا توماج صالحی سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب کارگران حجاب پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم مجلس
فضای مجازی کنکور سیل شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس سلامت فراجا قتل وزارت بهداشت قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو چین قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی بازار خودرو ایران خودرو سایپا بورس تورم
مهران مدیری تلویزیون سریال کتاب سینمای ایران تئاتر رادیو سینما شعر انقلاب اسلامی
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین روسیه جنگ غزه طوفان الاقصی حماس ترکیه عملیات وعده صادق اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال بازی تراکتور تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا رئال مادرید لیگ برتر
مریخ فیلترینگ تسلا تبلیغات ایلان ماسک ناسا اپل فناوری نخبگان سامسونگ
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن یبوست