جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

استیک شکم پر


استیک شکم پر
● مواد لازم برای ۳ نفر:
▪ استیك فیله گوشت گاو : ۶ لایه،
▪ گوشت چرخ كرده : ۱۲۵ گرم،
▪ فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : ۱عدد،
▪ نان سوخاری : ۱ پیمانه،
▪ ژامبون خرد شده : ۲ لایه،
▪ پیاز خرد شده : ۲ عدد،
▪ نعناع خرد شده : ۱ قاشق غذا خوری ،
▪ تخم مرغ كمی زده شده : ۱ عدد،
▪ آرد : معمولی به میزان كافی،
▪ كره : ۹۰ گرم،
▪ روغن : ۲ قاشق غذا خوری
● طرز تهیه:
اول از همه دستانتان را خوب با آب و صابون بشویید د بعد با استفاده از چاقویی تیز گوشت را به صورت لایه های تقریبا باریك می بریم روی استیك ها یك لایه نایلون می گذاریم و با گوشتكوب میخ دار استیك ها را می كوبیم تا نازك بشوند گوشت چرخ كرده ، فلفل ، آرد سوخاری ، ژامیون ، پیاز خرد شده ، نعناع و تخم مرغ را در كاسه ای با هم مخلوط می كنیم ۲ قاشق غذا خوری از این مخلوط را روی هر لایه گوشت می ریزیم سپس آن را می پیچیم و به صورت لوله ای در می آوریم و برای اطمینان بیشتر با یك خلال آن را محكم می كنیم و در آرد می غلتانیم ، كره و روغن را در ماهیتابه آب می كنیم و گوشت ها را یكی یكی درون ماهیتابه می گذاریم و مرتب زیر و رو می كنیم تا كاملا نرم و پخته بشوند و به رنگ طلایی در بیایند بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزند بعد آن را از روغن دربیاورید و بگذارید روغن اضافی شان كشیده بشود دغذا آماده است .
منبع : ایران مانیا


همچنین مشاهده کنید