چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

برانی بادنجان


برانی بادنجان
● مواد لازم:
▪ بادنجان قلمی : ۵ تا ۶ عدد ,
▪ گوشت چرخ كرده : ۳۵۰ گرم ,
▪ پیاز رنده شده : ۲ عدد ,
▪ پیاز سرخ شده : ۲ قاشق سوپخوری ,
▪ نعناع داغ : ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری ,
▪ ماست : ۵۰۰ گرم ,
▪ زعفران سائیده شده : ۱ قاشق چایخوری ,
▪ روغن : ۲۵۰ گرم ,
▪ نمك و فلفل : بقدر كافی
● طرز تهیه:
ماست را در دستمالی می ریزیم و آویزان می كنیم تا آبش گرفته شود بعد پوست بادنجان را می گیریم و حلقه حلقه می كنیم و كمی نمك بآن میپاشیم و دو طرف آنها را در روغن سرخ میكنیم سپس گوشت را با پیاز رنده شده و كمی نمك و فلفل مخلوط می نمائیم و كوفته ریزه درست میكنیم و در دو سه قاشق روغن داغ سرخ میكنیم آنگاه یك لیوان آب و دو قاشق پیاز سرخ شده را در كوفته می ریزیم و حرارت را ملایم میكنی تا آب آن در حدود دو سه قاشق بشود بعد بادنجانهای سرخ شده را روی كوفته ها می چینیم و می گذاریم بادنجانها نیز كمی بپزد و آب آن بكلی تبخیر شود بعد كمی نمك و زعفران حل شده را با ماست مخلوط می كنیم و بادنجانها را دور دیس می چینیم و كوفته ها را در وسط دیس می ریزیم و روی آن را با ماست می پوشانیم و نعناع داغ روی آن می دهیم د برانی بادنجان را بدون كوفته ریزه نیز می شود درست كرد در این صورت ۸ تا ۱۰ عدد بادمجان لازم است و بعد از سرخ كردن بادنجانها یك لیوان آب و دو قاشق پیاز سرخ كرده را داخل بادنجان میریزیم با حرارت ملایم می پزیم و آب آن كه كشیده شد در ظرف میكشیم و روی آن ماست و نعناع داغ میریزیم .
منبع : ایران مانیا


همچنین مشاهده کنید