پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کنـدر و هلیلـه


کنـدر و هلیلـه
كندر، گیاهی صمغ مانند است كه از درختان به دست می‌آید و در خیلی از مواقع با بخور دادن آن یا سوزاندنش برای بوی خوش و ضدعفونی كردن فضا استفاده می‌شود. كندر حاوی مواد مغذی دریایی به خصوص فسفر است در نتیجه پژوهشگران گیاه‌شناسی به این نتیجه رسیده‌اند كه خوردن آن (نصف نخود در روز) به تفكر و تقویت حافظه كمك زیادی می‌كند و حتی اگر خانم‌های باردار از آن مصرف كنند، بر جنین اثر می‌گذارد و باعث افزایش هوش و ادارك فرزندشان می‌شود.
هلیله سیاه برای تقویت ذهن، حافظه و حواس ظاهری و باطنی مفید است و به آشفتگی ذهنی و اختلالات حواس كمك می‌كند. هلیله باعث تصفیه سموم از بدن، به‌خصوص خون و شستشوی كامل معده می‌شود و جریان انرژی حیاتی در بدن را متعادل می‌سازد. از دیگر فواید بارز هلیله، تقویت چشم‌ها و بالا بردن قدرت دید است. قدیمی‌ها می‌گفتند كه هر كس مدتی از این گیاه مصرف كند، می‌تواند ستاره‌ها را در روز ببیند. هلیله دارای انواع دیگری به نام‌های هلیله زرد، هلیله كابلی و چینی نیز می‌باشد. به‌خاطر طعم تلخ هلیله، می‌توانیم كمی از آن را به همراه شیر یا ماست میل كنیم.
منبع : مجله خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید