شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

کیک سیب و قهوه


کیک سیب و قهوه
● مواد لازم؛
▪ دو فنجان آرد الک نشده
▪ یک دوم فنجان شکر
▪ دو قاشق چای خوری دارچین
▪ یک قاشق چای خوری نمک
▪ یک دوم فنجان روغن
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ یک دوم قاشق چای خوری وانیل
▪ یک دوم فنجان سیب پوست کنده قطعه قطعه شده
▪ یک فنجان گردوی تکه تکه شده
تمامی مواد خشک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
و همه آن را به مواد مایع مانند اضافه کنید، سپس سیب و گردو را به آن اضافه کرده و سپس کف ماهی تابه را با روغن و آرد مخلوط شده، چرب کنید و در دمای ۳۵۰ درجه برای ۶۰ دقیقه بپزید.
سپس آن را ۱۰ دقیقه بگذارید تا سرد شود، آنگاه از فر بیرون بیاورید.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید