پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

مصرف شکر در دوران بارداری


مصرف شکر در دوران بارداری
مصرف زیاد شكر و مواد نشاسته‌ای در دوران بارداری باعث بروز نقایص دستگاه عصبی در جنین می‌شود. مصرف بیش از اندازه مواد قندی و نشاسته‌ای به ویژه در سه ماهه نخست بارداری خطر بروز نقص لوله عصبی و نخاعی را در فرزندان آنها افزایش می‌دهد.
بر اساس این تحقیق، پزشكان اكنون فرضیه ارتباط بیماری دیابت و افزایش قند خون در ابتدای دوران بارداری را با ناهنجاریها و نقایص عصبی جنینی تایید می‌كنند. افزایش قند خون و اختلال تحمل گلوكز در دوران بارداری خطر آسیبهای جنینی را بیشتر می‌كند. از این رو كنترل و آزمایش قند خون در این دوران از اهمیت ویژه‌ای برخوردارست.
منبع : ایران مانیا


همچنین مشاهده کنید