پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

مواد غذایی را در قطعات کوچک فریز کنید


مواد غذایی را در قطعات کوچک فریز کنید
عمل فریزکردن مواد غذایی باید درست و در بسته بندی کوچک باشد، به نحوی که انتقال برودت مابین آن به سرعت انجام شود.فریزکردن مواد غذایی که حاوی نیترات یا نیتریت باشد در دمای ۱۸ - درجه از نظر زمینه سرطانزایی مانند دمای بالای ۵۰ درجه است.
اگر قطعات مواد غذایی که فریز می شوند کوچک باشد و برودت به سرعت در مواد منتقل شود از تخریب شدن مواد مغذی آن جلوگیری می شود و در حقیقت ویتامین C که حساس ترین ماده مغذی است فقط ۴ درصد تخریب می شود و این نشان دهنده عدم تخریب مواد مغذی دیگر است.
کوچک بودن قطعات مواد غذایی داخل فریزر علاوه بر انتقال سریع برودت و جلوگیری از تخریب مواد مغذی آن موجب می شود که برای هربار استفاده از آن ماده غذایی فرد مجبور به بازکردن یخ کل ماده بسته بندی شده نباشد و با این کار نیز از آلوده شدن ماد غذایی جلوگیری می شود.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید