شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

تزئین میز غذا


تزئین میز غذا
● برای تزئین و چیدن گل روی میز خوب است كه چند نكته اساسی و مهم را به یاد داشته باشید:
▪ انتخاب گل
شما می‌توانید هر گلی را كه می‌خواهید و دوست دارید انتخاب كنید، اما باید توجه كنید كه رنگ‌های گل‌ها با هم تركیب مناسبی را تشكیل دهد. هماهنگی بین رنگ گل‌ها و رنگ دستمال سرسفره‌ها نیز جلوه بیشتری به میز شام می‌بخشد، بلندی گل‌ها را به گونه‌ای تنظیم كنید تا مهمان‌هایی كه در دو طرف میز قرار گرفته‌اند بتوانند به راحتی باهم به گفت‌وگو بنشینند.
● تشریفات چیدن میز مهمانی رسمی
▪ لیوان‌ها:
لیوان‌ها را بالای محل قرار گرفتن كارد و معمولاً به ترتیبی سرمیز می‌گذارند كه به راحتی برای نوشیدن در دسترس باشد. فرانسوی‌ها لیوان‌ها را كمی بیشتر نزدیك به وسط قرار می‌دهند، همیشه تنگ آب را سر سفره بگذارید و مراقب باشید كه در سرتاسر مدت صرف غذا، آب تنگ پر باشد.
▪ دستمال سفره
دستمال سفره را به زیبایی و دقت تا بزنید و در بشقاب نان در سمت چپ یا در وسط بشقاب غذاخوری بگذارید. برای تزئین نیز می‌توانید از حلقه دستمال سفره استفاده كنید، در انتخاب رنگ رومیزی ذوق و سلیقه به خرج دهید.
▪ شمع:
برای مهمانی شام، مناسب است و به فضای محیط گرمی بیشتری می‌دهد.
▪ گل
سعی كنید همیشه روی میزی كه می‌چینید گل هم بگذارید،چرا كه ظرافت خاصی به میز شما می‌دهد. فراموش نكنید كه اگر لازم باشد نمك، فلفل و خردل را سرمیز بگذارید اما قبل از اینكه بخواهید از مهمانتان با شیرینی پذیرایی كنید آنها را از روی میز بردارید.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید