جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

اهمیت بررسی غذای طیور از لحاظ آلودگی قارچی


در مطالعه ای که بر روی ۱۰۰ نمونه جیره غذایی طیور در کشور هند انجام گردید، ۹۴ درصد نمونه ها آلوده به قارچ بودند.نتایج حاصل از این تحقیق جامع که در ذیل آورده شده، نشان می دهد طیف وسیعی از قارچ ها توانایی آلوده نمودن خوراک دام و طیور را دارند.
میزان آلودگی (%) قارچ
Mixed ۷۶
Aspergillosis ۳/۵۳
Penicillium ۵/۱۷
Fusarium ۸/۵
Mucor ۲/۵
Colodosporium ۹/۳
Curvalaria ۶/۲
Rhizopus ۳/۲
Absiodo ۳/۲
Syncephalosotrum ۳/۱
Cunninghamela ۳/۱
منبع : مؤسسه مرغداری ایران


همچنین مشاهده کنید