پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کباب چوبی


کباب چوبی
این کباب چوبی با ادویه های مختلف و عسل طعم دار شده که موجب می شود طعم و مزه ای متفاوت با کباب هایی که تا به حال خورده اید، داشته باشد.
● مواد لازم:
▪ نصف قاشق سوپخوری دانه فلفل کوبیده
▪ نصف قاشق سوپخوری سیر رنده شده
▪ ۲ قاشق سوپخوری زنجبیل تازه رنده شده
▪ ۲ قاشق سوپخوری پوست پرتقال ریز رنده شده
▪ ۴ عدد پیازچه خردشده
▪ ۱ عدد فلفل قرمز خرد شده
▪ ۲ قاشق سوپخوری عسل
▪ ۳ قاشق سوپخوری سویاسس
▪ ۱۵۰ میلی لیتر روغن مایع
▪ ۷۵ میلی لیتر روغن کنجد
▪ نمک و فلفل به اندازه کافی
▪ ۷۰۰ گرم گوشت فیله گوساله
▪ ۱۶ عدد گوجه فرنگی گیلاسی (کوچک)
▪ ۱۶ عدد برگ بوی تازه
▪ ۱۶ عدد قارچ کوچک
▪ ۸ عدد سیخ باریک چوبی
● طرز تهیه:
دانه فلفل کوبیده، سیر، زنجبیل، پوست پرتقال، پیازچه و فلفل قرمز را در یک دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و چندثانیه روشن کنید. این مخلوط را در یک کاسه گود بریزید و عسل، سویاسس و روغن ها را به آن افزوده، مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.گوشت را به قطعات کوچک تر خرد کنید به طوری که ۱۶ قطعه شود. آن را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید گوشت دست کم ۴ ساعت یا ترجیحاً یک شب در این مایه بماند تا خوب طعم دار شود.
سیخ ها را نیم ساعت قبل از مصرف در آب خیس کنید تا مرطوب شده و هنگام طبخ نسوزند. در هر سیخ یک عدد گوجه گیلاسی، یک عدد برگ بو، یک قطعه گوشت و یک قارچ فرو کنید، سپس این ترتیب را یک بار دیگر تکرار نمایید تا سیخ پر شود. حالا کباب ها را روی منقل برقی یا در گریل یا در تابه های چدنی کباب پز طبخ کنید تا پخته و برشته شوند.می توانید هنگام طبخ مقداری از موادی که کباب را در آن خوابانده اید با یک قلم موی کوچک روی قطعات گوشت بزنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید