چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی با مصرف نان سبوس دار


کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی با مصرف نان سبوس دار
مصرف نان سبوس دار ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی و گوارشی را كاهش می دهد.
مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی و گوارشی را كاهش می دهد. همچنین خوردن نان سبوس دار مانع جذب سریع قند و چربی به خود می شود. هرچه سبوس آرد بیشتر , ارزش غذایی آن نیز افزون تر می شود و هرچه سبوس آرد كمتر باشد ارزش غذایی آن كمتر و كیفیت آن نیز پایین تر خواهد بود.
منبع : ایران مانیا


همچنین مشاهده کنید