روش آماده كردن ماهی فاكتور مهمی در جلوگیری از ابتلا به سكته مغزی است.
تحقیقات نشان داده اند كه ماهی در برابر انسداد عروق مغز اثر حفاظت
بخش دارد اما یك گروه تحقیقاتی از دانشگاه هاروارد اظهار می دارند روش طبخ ماهی نیز در این امر دخالت دارد.
این گروه با بررسی رژیم غذایی تقریبا ۵۰۰۰ فرد ۶۵ سال به بالا دریافتند كسانی كه ماهی پخته یا كباب شده شامل تن ، مصرف می كردند احتمال ابتلاءشان به سكته مغزی كمتر بود.
خوردن اینگونه غذاها ۵ بار یا بیشتر در هفته احتمال سكته ایسكمیك (كه توسط لخته خون ایجاد می شود) را تا ۳۲ درصد كاهش می دهد حتی یك تا سه وعده ماهی كباب شده یا پخته در ماه این احتمال را تا ۱۵ درصد كاهش می دهد.
اما ماهی سرخ كرده و ساندویچ ماهی احتمال سكته را افزایش می دهد. هر وعده اضافی به میزان ۱۳ درصد بر این احتمال می افزاید.
پیام این تحقیق روشن است: ماهی بخورید; اما اگر می خواهید مصرف آن در جلوگیری از سكته مغزی به شما كمك كند ، با سرخ كردن به آن چربی و روغن اضافه نكنید.
● بچه ها دقت کنید.
از همین امروز نوشیدن آب و مایعات به مقدار زیاد قبل یا همراه غذا ممنوع است.
می دانید چرا چون شما در سن رشد هستید و باید تغذیه مناسبی داشته باشید تا خوب رشد کنید اما نوشیدن زیاد آب قبل یا همراه غذا باعث پرشدن معده و کم شدن اشتها می شود و شما غذای کافی مصرف نمی کنید. علاوه بر آن مصرف مایعات به مقدار زیاد باعث رقیق شدن شیره های گوارشی می شود و شیره های رقیق نمی توانند موادغذایی را به خوبی هضم کنند. در نتیجه مواد مغذی جذب نمی شود و نیازهای تغذیه ای بدنتان به خوبی تأمین نمی شود. این موضوع باعث کاهش مقاومت بدن در برابر بیماری ها و ایجاد اختلال در رشد بدن می شود.
● داستان گوگل
گوگل سابقه زیادی در دنیای رایانه ندارد. این شرکت که امروز موتور جست وجوی آن حرف اول را در اینترنت می زند، درسال ۱۹۹۶ به وجود آمد. در این سال دو دانشجوی فارغ التحصیل، به طور اتفاقی همدیگر را ملاقات کردند : «لاری پیچ» و «سرگئی برین». پس از آن در گفت وگویی کوتاه فهمیدند موضوع فکری مشترکی دارند؛ آنها دنبال راهی بودند تا ببینند چگونه می توان اطلاعات مربوط به هم را از میان انبوه اطلاعات موجود در رایانه استخراج کنند.
آنان در سال ۱۹۹۶ ساخت یک موتور جست وجوی کوچک شخصی به نام «بک راب» را اعلام کردند. دوسال بعد یک هارد دیسک یک ترابایتی (یعنی ده به توان دوازده بایت) را به طور دست دوم از حراجی قطعات رایانه تهیه کردند. این هارد دیسک را به اتاق «پیچ» در دانشگاه بردند و رایانه موردنظرشان را ساختند که می توانست مطالب مرتبط را شناسایی کند. این اتاق مرکز جمع آوری اطلاعات برای گوگل به حساب می آمد. پس از چند هفته این دو نفر شرکت گوگل را به ثبت رساندند.
واژه گوگل (Google) نزدیک به واژه (Googol) است که شخصی به نام «سیروتا اکورا » ابداع کرد. منظور از این واژه عدد یک است که به دنبال آن صدتا صفر قرار گرفته و نشانه بی پایان بودن و انبوه اطلاعات رایانه ای است. امروزه گوگل یکی از مهم ترین شرکت های فناوری اطلاعات در دنیا محسوب می شود که درآمد بسیار بالایی دارد.
گاف حسین شریعتمداری با کامپیوتر 30 میلیونی آمریکایی - مدیر مسئول کیهان در حالی مدعی است که سیستم «مکینتاش» بیش از ۴۰ سال است که در کیهان مورد استفاده قرار میگیرد که این سیستم اساسا از سال ۱۹۸۴ یعنی ۵ سال پس از انقلاب تولید و نمیتوانسته است زودتر از این تاریخ در کیهان مورد استفاده قرار گیرد.
آقای روحانی! نمی دانید یا تجاهل می کنید؟ / دلار تک نرخی 4200 ! گوسفند بوئینگ سوار ! پراید ... - اخیراً رئیس جمهور حسن روحانی در توضیح علت قاچاق گفته است: علت قاچاق ارزانی است، وقتی جنسی در داخل ارزان است و در خارج گران، خود به خود قاچاق آن به خارج صورت می گیرد. به عنوان مثال چون الان گوشت در عراق گران تر از ایران است، از کشورمان به آنجا قاچاق می شود. درباره قاچاق بنزین نیز همین موضوع مصداق دارد.
راز میتوانیم موشک و نمیتوانیم خودرو در اقتصاد است - مشکل تولید فقط به سطح فناوری مربوط نیست. ما میتوانیم یک وسیله و کالای باکیفیت بالا را تولید کنیم، ولی با قیمت بسیار گران که خریداری نخواهد داشت. در واقع اگر بتوانیم چنین کالایی را وارد کنیم در مقایسه با تولید آن به شدت بهصرفه است. ولی در جریان تولید موشک با وضعیت دیگری مواجهیم. اول اینکه موشک را بدون قید و شرط نمیفروشند یا برخی کشورها به دلایل امنیتی علاقه ندارند که در تامین نیازشان به این کالاها…
جمهوری اسلامی عمق حکمرانی اقتصادی ندارد - برنامه گفتوگوی ویژه خبری شب گذشته با حضور عادل پیغامی اقتصاددان و سیداحسان خاندوزی عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.
کپیبرداری «عینبهعین» - انتظار میرفت که علیخانی هم در قسمت اول برنامه «عصرجدید» به کپی بودن «عینبهعین» برنامهاش و شباهت آن با برنامه مشهور «گات تلنت آمریکایی» اشاره کند و در مقایسهای از ویژگیهای احتمالاً متفاوت نسخه ایرانی این برنامه بگوید؛ علیخانی اما ترجیح داد در این زمینه حرفی نزند!
ادامهی سکوت ضرغامی دربارهی انتقال آرشیو صداوسیما به شبکه من و تو - چند سالی است از جمله روزهای اخیر که با نزدیک شدن به مقاطعی از جمله دههی فجر، شبکههای تلویزیونی فارسی خارج کشور مانند بیبیسی و منوتو مستندهایی از زمان انقلاب پخش میکنند که جزو آرشیو صداوسیما بوده است ولی تا امروز مشخص نشده است که چطور و توسط چه کسانی به دست آنها رسیده است؟