سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

خواص ضدسرطانی خرما


خواص ضدسرطانی خرما
خرما می تواند با مهار رادیکال های آزاد از تخریب مولکولی و جهش رسانی ناشی از این رادیکال ها جلوگیری کند.
پژوهش های جدید فواید قرار دادن میوه خرما در برنامه غذایی در طول سال را تایید می کند اصولا رعایت رژیم غذایی مناسب که شامل انواع میوه و سبزی باشد، به عنوان راهی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر سرطان پذیرفته شده است.
مصرف خرما، روش شناخته شده ای برای درمان سرطان و سایر بیماری های عفونی است به نظر می رسد.
علت ابتلای بسیار کم ساکنان شبه جزیره عربستان در آن دوره به بیماری هایی نظیر تصلب شرایین ، مرض قند و سرطان که تصور می شود ناشی از رادیکال های آزاد هستند مصرف فراوان خرما باشد.
ترکیبات موجود در خرما، قادر به نابودی کامل رادیکال های سوپروکسیدند گفتنی است ، این رادیکال ها که اصلی ترین رادیکال های آزاد در بیشتر سیستم های زیستی اند می توانند در بدن به گونه های فعالی ، نظیر رادیکال هیدروکسیل ، پروکسیل و الکوکسیل تبدیل شوند؛ شیره خرما حتی رادیکالهای هیدروکسیل را نیز نابود می کند.
منبع : ایران مانیا


همچنین مشاهده کنید