جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

رولت مارمالاد


رولت مارمالاد
● مواد لازم
▪ روغن برای چرب كردن
▪ مایع شیرینی پفكی ۲۵۰ گرم
▪ آرد كمی برای پاشیدن
▪ مارمالاد ۱ قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ پنیر رنده شده پیتزا ۵۰ گرم
▪ هویج و خیار برای سرو
دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم كنید و با برس سینی فر را چرب كنید.
مایع شیرینی پفكی را با وردنه پهن كنید.
روی خمیر را با مارمالاد بپوشانید.
تخم مرغ را هم زده و با برس به لبه های خمیر بمالید.
پنیر را روی مارمالاد بپاشید.
خمیر را مانند شیرینی رولت رول كنید پس از یك دور پیچیدن، دوباره روی خمیر تخم مرغ بمالید و رول كنید.
رولت ها را در اندازه كوچك با چاقو بریده و روی سینی فر بگذارید و سینی را داخل فر قرار دهید.
فر گرم را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تنظیم كنید تا رولت ها پف كند و طلایی شود.
رولت ها را به صورت سرد یا گرم به همراه خیار و هویج برش خورده سرو كنید.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید