پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

ماهی قزل آلا رول شده


● مواد لازم
▪ ماهی قزل آلا ۳-۲ عدد
▪ قارچ ۲۰۰ گرم
▪ كره ۷۵ گرم
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
▪ سس سفید غلیظ نصف پیمانه
▪ آب لیمو نصف استكان
● چگونگی تهیه
ابتدا قارچ را خرد می كنیم و می شوئیم و با ۵۰ گرم كره كمی تفت می دهیم بطوریكه آب قارچ كاملاٌ كشیده شود سپس با سس سفید مخلوط می كنیم و دو قاشق آبلیمو و كمی نمك و فلفل هم می زنیم زیر گردن ماهی را تا زیر دم با یك كارد تیز یا قیچی خارج می نمایی و ماهیها را می شوییم و كمی نمك و فلفل و آبلیمو می زنیم و دم ماهی ها را قطع می كنیم و از مایه سس و قارچ داخل ماهی می ریزیم و آنرا رول می كنیم سپس كره را قطعه قطعه كرده وبا بقیه آبلیمو روی ماهی قرار می دهیم در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تا آب آن تبخیر شود و سس ماهی حدود دو سه قاشق باقی بماند. این مقدار مواد برای ۳ نفر در نظر گرفته شده است.
▪ توجه : بهتر است ماهی ها را قبل از طبخ یك روز قبل در نمك و آبلیمو بخوابانیم تا مزه دار شود .
منبع : شبکه جهانی جام جم


همچنین مشاهده کنید